3ο Φεστιβάλ Ροδάκινου: Βιωματική δράση για οικογένειες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

3ο Φεστιβάλ Ροδάκινου: Βιωματική δράση για οικογένειες


Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, μαζεύουμε ροδάκινα! Συνάντηση στο πάρκο Ελιάς - ώρα 09:00 – Αναχώρηση για τα χωράφια – ώρα 10:00. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. 

Έχετε δει  ποτέ δέντρο ροδακινιάς από κοντά; Είναι δύσκολο να μαζέψει κανείς ροδάκινα από τα δέντρα; Πότε είναι έτοιμο ένα  ροδάκινο να κοπεί; Παιδιά! Πάρτε τους γονείς σας και ελάτε στο χωράφι  να ζήσετε ένα διαφορετικό πρωινό στη φύση! Θα μαζέψουμε και θα γευτούμε τα πιο φρέσκα ροδάκινα. Θα ζωγραφίσουμε τη ροδακινιά. Θα βγάλουμε φωτογραφίες στα δέντρα. Θα μάθουμε χρήσιμες  διατροφικές πληροφορίες για τα φρούτα. Θα ακούσουμε τις ιστορίες του αγρότη. Και στο τέλος θα στρώσουμε το κολατσιό μας και θα φάμε στο χωράφι! 

Οδηγίες: Από τις  09:00 το πρωί μαζευόμαστε στο Πάρκο της Ελιάς και στις 10:00 ακριβώς αναχωρούμε όλοι μαζί με λεωφορείο για το επιλεγμένο μας χωράφι! Να έχεις μαζί σου: παγουράκι με νερό, το κολατσιό σου! Να φοράς: Καπέλο, ελαφριά ανοιχτόχρωμα ρούχα, αθλητικά (κλειστά) παπούτσια! Τα Ροδάκινα  της Βέροιας σε περιμένουν! 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ:   HYPERLINK "https://goo.gl/forms/gG1xJScjRantWN4t1" https://goo.gl/forms/gG1xJScjRantWN4t1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες