«Φωτιά» στα καύσιμα: Σε αυτές τις περιοχές ξεπέρασε τα 2 ευρώ η τιμή της αμόλυβδης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

«Φωτιά» στα καύσιμα: Σε αυτές τις περιοχές ξεπέρασε τα 2 ευρώ η τιμή της αμόλυβδης


«Έκρηξη» κερδοσκοπίας στην εγχώρια αγορά υγρών καυσίμων με τη βενζίνη να έχει ξεπεράσει ακόμη και τα 2 ευρώ το λίτρο...


Παρά την αποκλιμάκωση των διεθνών τιμών του αργού από τα υψηλότερα επίπεδα της 23ης Μαΐου 79,80 δολάρια το βαρέλι στα 74,73 δολάρια, οι τιμές στην ελληνική επικράτεια ακολουθούν με χαμηλές ταχύτητες την πτώση του μαύρου χρυσού.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως προκύπτει από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων και τις τιμοληψίες της 26ης Ιουνίου, ότι η απλή αμόλυβδη όχι μόνο έφτασε αλλά έσπασε και τον πήχη των 2 ευρώ το λίτρο.

Στους Φούρνους της Ικαρίας πωλείται προς 2,021 ευρώ το λίτρο, ενώ στον Άγιο Κήρυκο είναι ακριβώς στο όριο των 2 ευρώ το λίτρο. Την ίδια στιγμή η μέση τιμή του Νομού Σάμου αποτυπώνεται στα 1,815 ευρώ.


Στην Πάτμο η αμόλυβδη αγγίζει τα 2 ευρώ το λίτρο και πωλείται ακόμη και προς 1,997 ευρώ, όταν η μέση τιμή στα Δωδεκάνησα καταγράφεται στα 1,774 ευρώ το λίτρο, αναφέρει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Παρόμοια είναι η εικόνα και στις Κυκλάδες, όπου οι τιμές είναι μία «ανάσα» πριν από το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα με τις Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 26/06/2018

Συγκεκριμένα, στη Φολέγανδρο πωλείται ακόμη και προς 1.995 ευρώ το λίτρο. Στην Αμοργό και την Ανάφη έχει «σκαρφαλώσει» στα 1,99 ευρώ το λίτρο. Στην Άνδρο και για την ακρίβεια στο Γαύριο, το Παρατηρητήριο δείχνει την τιμή στα 1,989 ευρώ, στη Μήλο στα 1,985, στη Σχοινούσα στα 1,98 ευρώ το λίτρο και τη Σαντορίνη στα 1.971 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι τιμές αυτές είναι οι ανώτατες στα συγκεκριμένα νησιά, αλλά και οι χαμηλότερες δεν απέχουν από τις υψηλότερες, παρά μόνο κατά 1,5 με 2 λεπτά το λίτρο.

Post Bottom Ad

Σελίδες