Ένας νέος άνθρωπος που πρέπει να αξιοποιηθεί από το κόμμα του - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ένας νέος άνθρωπος που πρέπει να αξιοποιηθεί από το κόμμα του





Για να πούμε κάποια πράγματα με το όνομα τους και ιδιαίτερα για την Νέα Δημοκρατία που αντί να κάνει ανανέωση βάζει κάποια παλιά στελέχη που είναι εδώ και χρόνια ...
Η ΝΔ αν θέλει πραγματικά να κανει ανανέωση πρέπει άμεσα να δει κάποια πρόσωπα που πραγματικά αγαπούν τον τόπο τους και το κόμμα τους.

Αν ενδιαφέρετε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θέλει να αλλαξει τα πράγματα είναι απλα...Υπάρχουν νεοι ανθρωποι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με τα κοινά αλλά ο παλαιοκομματισμός τους φρενάρει.

Εδώ στην Ημαθία Είναι λίγα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη νεολαία που αξιοποιούνται... όπως παράδειγμα ο Αντώνης Θεοχαρόπουλος ειναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος αγαπάει τον τόπο του... αγαπάει το κόμμα του... και πραγματικά είναι στρατιώτης για τη Νέα Δημοκρατία και πάνω από όλα είναι ένας εργατικός άνθρωπος όποιος γνωρίζει τα προβλήματα..
Γιατί όχι λοιπόν η Νέα Δημοκρατία Αφού θέλει να προσεγγίσει τη νεολαία να μην αξιοποιήσει τέτοιους ανθρώπους όπως τον Αντώνη τον Θεοχαρόπουλο και πολλά τέτοια παιδιά που είναι αγαπητά σε όλη την Ημαθία και όχι μόνο..

Post Bottom Ad

Σελίδες