Απίστευτο περιστατικό με νεόνυμφους στο Δημαρχείο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Απίστευτο περιστατικό με νεόνυμφους στο Δημαρχείο Βέροιας


Κι όμως στα πολλά ρεπορτάζ που κάνουμε καθημερινά είχαμε και μία απίστευτη καταγγελία για νεόνυμφους που πήγαν να παντρευτούν στο δημαρχείο της Βέροιας...

Ο γαμπρός Λοιπόν πριν λίγες ημέρες Πήγε να κόψει το παράβολο γάμου και εκεί Ο υπάλληλος του δήμου της Βέροιας του είπε ότι ξέρετε Κυριε χρωστάτε 1.200 ευρώ αλλιώς δεν μπορείτε να παντρευτείτε και δεν μπορώ να σας κόψω το παράβολο..Ο γαμπρός για λίγο πάγωσε..

Ο γαμπρός φυσικά μετα αφου το σκέφτηκε δεν έχασε την ψυχραιμία έκανε και χιούμορ απο πανω... και λέει Ευκαιρία παιδιά να μην παντρευτώ ... αλλά χρήματα δεν θα πάρετε διότι δεν υπάρχει ούτε ευρώ..

Φεύγοντας Λοιπόν ο γαμπρός από το γραφείο του υπαλλήλου αφου δεν μπορούσε να κόψει το παράβολο γάμου (Ίσως να ήταν και χαρούμενος) Μία Φωνή από πίσω του το λέει (Υπαλληλος)Έλα κόψε το παράβολο θα παντρευτείς αλλά να ξέρεις ότι χρωστάς 1.200 ευρώ στον Δήμο Βέροιας και πρέπει να εξοφληθούν άμεσα.

Κι όμως το περιστατικό είναι αληθινό μας το έχει καταγγείλει συγγενείς του γαμπρού.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε και εμείς ξέραμε ότι αν χρωστάς στον Δήμο δεν μπορείς να παντρευτείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες