30 Μαΐ 2018

Είχαν επισκέψεις στην σχολή της αστυνομίας στη Βέροια


Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας, ανακοινώνεται, ότι την 29-05-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00΄ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Αθανασία Κορκοντζέλου.


Ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας, υποδέχτηκε και καλωσόρισε την κα. Ακαδημιάρχη, την ενημέρωσε ενδελεχώς για τη μέχρι τώρα εκπαιδευτική δραστηριότητά της Σχολής, την προοπτική, τους στόχους της, την προγραμματισμένη μελλοντική εκπαιδευτική της δράση. 

Κατόπιν επακολούθησε ξενάγηση και παρουσίαση των εγκαταστάσεων της Σχολής από το Διοικητή της στην κα. Ακαδημιάρχη, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ικανοποίηση της για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής, οι οποίες είναι πλήρως εξοπλισμένες υλικοτεχνικά και δεν υστερούν σε τίποτα από άλλα ευρωπαϊκά σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα.

 Η κα. Ακαδημιάρχης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς το μόνιμο προσωπικό και τους σπουδαστές του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, ευχαρίστησε το Διοικητή της Σχολής, για την εκτεταμένη και άρτια ξενάγηση καθώς δε και για τη γόνιμη συζήτηση  που είχαν πάνω σε θέματα που αφορούν την αξιοποίηση όλου του κεκτημένου της εκπαιδευτικής εμπειρίας, επ΄ωφελεία της Ελληνικής Αστυνομίας και κατ’ επέκταση της ελληνικής κοινωνίας. 

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Σχολή, η κα. Ακαδημιάρχης, Ταξίαρχος Αθανασία Κορκοντζέλου και ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα ως ενθύμιο της επίσκεψης της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε