Από τον Καμμένο στην ΝΟΔΕ Ημαθίας μπροστάρης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Από τον Καμμένο στην ΝΟΔΕ Ημαθίας μπροστάρης


Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία και Γενικά σε όλη την Ελλάδα Έχουν γίνει και Έχουν βγει και τα αποτελέσματα..

Κάποιοι... Μάλλον κάποιος.. τον είδαμε να είναι και στα ψηφοδέλτια στις εσωκομματικές της ΝΟΔΕ  στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα ψηφίστηκε με τους περισσότερους ψήφους.

Τώρα που είναι η Νέα Δημοκρατία στα πάνω της όλοι έγιναν νεοδημοκράτες όταν η Νέα Δημοκρατία ήταν στα Κάτω της όλοι έτρεχαν πίσω από πολιτικούς αρχηγούς και έβριζαν το κόμμα της ΝΔ καθημερινά ασύστολα... θα πάμε στον Καμμένο.. θα πάμε στη Χρυσή Αυγή ..θα πάμε από δω ...Θα πάμε από κει... και ξέρετε όλοι για ποιον μιλάμε... φάτσα κάρτα καμαρώνει  στη φωτογραφία βλέπετε ήταν τότε ο νέος του αρχηγός ..και τα νέα του πιστεύω..

Το 2012 επισκέφθηκε την Ημαθία ο Πάνος Καμμένος δείτε στην φωτογραφία ποιοι έτρεχαν από πίσω από τον Καμμένο  να φωτογραφηθούν Μάλιστα  Ποδοπατιούνταν και χειροκροτούσαν τον Καμμένο και τον έλεγαν προχωρά ... τότε Ο Πάνος Καμμένος έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία και έκανε δικό του κόμμα... υπάρχει και βίντεο από την επίσκεψη και τα χειροκροτήματα..... 
Σήμερα λοιπόν φιγουράρουν στην ΝΟΔΕ και ίσως παίξουν και κυρίαρχο λόγο..
Για να ξέρουμε ποιος κοροϊδεύει ποιον ..και ποιοι Ετοιμάζονται να ανέβουν στην εξουσία..
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΕΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες