Κ.Καλαϊτζίδης-Για μια ακόμη χρονιά οι επιχειρήσεις της Ημαθίας είναι, δυναμικά, παρούσες στην Frescon της Θεσσαλονίκης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Κ.Καλαϊτζίδης-Για μια ακόμη χρονιά οι επιχειρήσεις της Ημαθίας είναι, δυναμικά, παρούσες στην Frescon της Θεσσαλονίκης

Για μια ακόμη χρονιά οι επιχειρήσεις της Ημαθίας είναι, δυναμικά, παρούσες στην Frescon της Θεσσαλονίκης, την μεγαλύτερη έκθεση φρούτων και λαχανικών στην Βαλκανική και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Η Frescon 2018 ανοίγει σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου τις πύλες της και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 28 Απριλίου, με εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες, από όλο τον κόσμο. 

Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί η Π.Ε Ημαθίας κατόρθωσε να δώσει τη δυνατότητα, για μια ακόμη χρονιά, σε μικρές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς μας, να δώσουν το "παρών" στην έκθεση, με μικρό κόστος συμμετοχής, λαμβάνοντας μέρος στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια και είναι βέβαιο ότι τον εμπιστεύονται οι συμπολίτες μας και στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Καλές εμπορικές συμφωνίες σε όλους τους Ημαθιώτες, σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κ.Καλαϊτζίδης αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες