Πιο ζεστός ο φετινός Μάρτιος στην Ελλάδα από τον μέσο όρο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Πιο ζεστός ο φετινός Μάρτιος στην Ελλάδα από τον μέσο όρο

Xιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ βρίσκονται σε εξελιξη. Ειδικά στους δήμους όλης της χώρας αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός των εργαζόμενων με τους δημάρχους, πάντως, να ανησυχούν για τη χρηματοδότηση που θα λάβουν προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες μισθολογικές δαπάνες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από τους 8.166 που πήραν το εισιτήριο για εργασία μέσω του διαγωνισμού, πολλοί επιλαχόντες θα κληθούν μέχρι το καλοκαίρι να πάνε να εργαστούν.

Αλλά δεν είναι μόνον αυτοί. Κι άλλοι διαγωνισμοί βρίσκονται σε εξέλιξη για προσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού. Συγκεκριμένα προβλέπεται:

Οι προσλήψεις εποχικών:
ΔΕΗ: 1.200
Δήμοι: 600
Περιφέρειες: 700

Οι προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων
Διάφοροι φορείς διαγωνισμός 4Κ/2018: 103
Υπ. Δικαιοσύνης: 588
Μουσεία: 200
ΕΛΤΑ: 510
ΔΕΔΔΗΕ: 158
Ταχυμεταφορές: 100
ΕΚΑΒ: 40
Ανοιχτό Παν/μιο: 200
Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: 50
Με την προκήρυξη 4Κ/2018 το ΑΣΕΠ θα προσληφθούν 91 άτομα στην ΕΥΔΑ, 2 στο ΤΕΕ, 4 στη Διώρυγα Κορίνθου,, 1 στο Ελεγκτικό Συνέδριο, 2 στον Ο.Λ. Ηρακλείου, 1 στο Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας, 2 στον Οίκο Ναύτου.

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης από τις 588 θέσεις οι 576 αφορούν σε υπαλλήλους Δ.Ε. Για θέσεις φυλάκων, ενώ θα προσληφθούν και ιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι κ.α.

Στα μουσεία όλες οι θέσεις αφορούν σε αρχαιοφύλακες με απολυτήριο λυκείου.

Στον ΔΕΔΔΗΕ οι θέσεις αφορούν σε ΠΕ Ηλεκτρολόγους μηχανικούς, Διοικητικού Οικονομικου, Προγραμματιστές – ΤΕ Ηλεκτρολόγους μηχανικούς και ηλεκτρονικούς μηχανικούς – ΔΕ ηλεκτρονικούς δικτύων και σταθμών, ΔΕΝ χειριστές μηχανημάτων και τεχνικών έργων.

Οι 200 θέσεις στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο αφορούν σε ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΤΕ Μηχανογράφισης κ.α.

Στις ταχυμεταφορές θα προσληφθούν 20 πτυχιούχοι ΑΕΙ και 80 ΔΕ διανομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες