16 Απρ 2018

Πολλά τα ερωτήματα στην επίσκεψη Χατζηδάκη στην Βέροια οι γυρολόγοι και κάποιοι άσχετοι

Την περασμένη Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018, επισκέφτηκε την Ημαθία ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, και προήδρευσε σε κλειστή σύσκεψη στελεχών του νομού.
Βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι με ποια λογική και με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν και κλήθηκαν οι παριστάμενοι και ποιος ακριβώς είχε την ευθύνη για την επιλογή αυτή. Κι αυτό γιατί μεταξύ των «εκλεκτών» παραβρέθηκαν και διάφορα πρόσωπα χωρίς καμία απολύτως θεσμική ιδιότητα που απλά πλασάρουν τους ευατούς τους ως πιθανούς υποψηφίους στην εκλογική χρονιά που έρχεται.

Μάλιστα και κάποιοι γυρολόγοι δήθεν του κόμματος έσπευσαν να σφίξουν το χέρι του αντιπροέδρου για να το παίξουν κάποιοι..

Βέβαια, υπάρχει και το Μητρώο Στελεχών, αυτό στο οποίο δεκάδες ημαθιώτες υπέβαλλαν διαδικτυακά το βιογραφικό τους. Όμως, πάλι κάποιος «δάχτυλος» παρεμβαίνει και δεν έχουν ακόμη κληθεί όλοι για συνέντευξη, παρά μόνο ολίγοι και ως επί το πλείστον ακίνδυνοι εκλογικά.
Φαίνεται πως πρόσωπα με μόρφωση, επαγγελματική εμπειρία και ιδέες, που διαπρέπουν στον ιδιωτικό τομέα και κατ’ επανάληψη έχουν τιμηθεί με την ψήφο των συμπολιτών τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι μόνο δεν πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις μια και ανακατεύουν την τράπουλα και θέτουν σε κίνδυνο την επανεκλογή κάποιων.
Και τα λάθη συνεχίζονται...Διώξτε τους γυρολόγους αν θέλετε να είστε σοβαρό κόμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε