Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλάβης στις περιοχές A και Γ διανομή του συνοικισμού Πανοράματος και στην περιοχή Καλογριά της Βέροιας. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλάβης στις περιοχές A και Γ διανομή του συνοικισμού Πανοράματος και στην περιοχή Καλογριά της Βέροιας.


Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι: Σήμερα Κυριακή 15 Απριλίου 2018 θα γίνει διακοπή νερού έως την ώρα 03:00 το μεσημέρι, στις περιοχές A και Γ διανομή του συνοικισμού Πανοράματος και στην περιοχή Καλογριά της Βέροιας. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για τη συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών.. Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή υδροδότηση το γρηγορότερο δυνατόν.  Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν την μέρα αυτή, αλλά ήταν πρακτικά αδύνατον να προβλεφθεί η βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες