21 Μαρ 2018

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΕ: Αγαπητέ επιβάτη, αγαπητέ πελάτη της εμπορικής αγοράς της Βέροιας

Αφού θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σου στην Αστική Συγκοινωνία της πόλης και των περιχώρων και την μεταφορά σου με αυτήν, επιθυμούμε να σου προσφέρουμε ως ελάχιστο δείγμα την ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση σου για την πρόσβαση σου στην πόλη για την «Λευκή νύχτα» που διοργανώνεται με την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.
Γι αυτό σου ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 22/3/2018 από τις 19.30 κι έως το πέρας της εργασίας μας μπορείς να ταξιδέψεις ελεύθερα και ΔΩΡΕΑΝ.
Η απόφαση των εργαζομένων στις Αστικές Συγκοινωνίες πάρθηκε για να στηρίξει εσένα τον επιβάτη που τόσα χρόνια είσαι ο κινητήριος μοχλός της επισκεψιμοτητας στα μαγαζιά και φυσικά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης μας που με τα συνεχόμενα μέτρα τους εξοντώνουν την ώρα που το αγοραστικό κοινό μειώνεται από την ανέχεια.
Πάρθηκε για τον αγρότη και τα νοικοκυριά που πρέπει να έχουν πρόσβαση στην αγορά και στις εκδηλώσεις και την ευκαιρία αυτή.
Πάρθηκε σε βάρος της εταιρείας μας και των οικονομικών της κι ας είναι οι καιροί δύσκολοι για όλους. Πάρθηκε όμως γιατί κρίθηκε ότι πρέπει να σταλεί το μήνυμα της τοπικής αλληλοϋποστήριξης στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας.
Η Αστική Συγκοινωνία εύχεται καλή επιτυχία στην διοργάνωση και τους διοργανωτές.