«Βαρομετρικό χαμηλό» στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

«Βαρομετρικό χαμηλό» στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης...


Με μια λιτή δήλωση, που αναρτήθηκε στην σελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και μετά από...
τη σχετική συνεννόηση που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε με τον πρωθυπουργό ο αρμόδιος υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, ανακοίνωσε την απόσυρση, προς το παρόν, του Νομοσχεδίου για τα ζώα, που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Το Νομοσχέδιο για τα Δεσποζόμενα και Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς, αποσύρεται προς το παρόν από τη διαβούλευση, προκειμένου να επανεξεταστούν ζητήματα που αναδείχθηκαν από την ως τώρα διαδικασία. Θα επανέλθει όταν επαναδιαμορφωθούν οι σχετικές διατάξεις», αναφέρει ο κ. Αποστόλου.

Την πρωτοβουλία αυτή, σύμφωνα με τις πηγές, δεν είδε με καλό μάτι ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης ο οποίος είχε υπεραμυνθεί της συγκεκριμένης διάταξης. 

Χαρακτηριστικό του «βαρομετρικού χαμηλού» που υπάρχει και την έλλειψης συνεννόησης μεταξύ των δυο υπουργών ήταν η ανακοίνωση του κ. Τσιρώνη που δεν αναφερόταν καν στον Βαγγέλη Αποστόλου. Ο προερχόμενος από τους Οικολόγους αναπληρωτής υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κατόπιν εντολής πρωθυπουργού το νομοσχέδιο που αφορά στα ζώα συντροφιάς αποσύρεται προσωρινά και θα επανέλθει στην δημόσια διαβούλευση εντός 30 ημερών τροποποιημένο με όποιες διορθώσεις κρίνεται απαραίτητο»...

newpost.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες