Δεν ήταν ρουσφέτια παιδιά... ...βοήθεια σε άνεργους νεοδημοκράτες ήταν... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Δεν ήταν ρουσφέτια παιδιά... ...βοήθεια σε άνεργους νεοδημοκράτες ήταν...




Απάντηση στην οποία φανερώνει το ευαίσθητο κοινωνικό του πρόσωπο έδωσε ο Κώστας Γκιουλέκας στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με αφορμή την...
αποκάλυψη περί «βολέματος ημετέρων» της Νέας Δημοκρατίας.

Μπροστά στο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο, το οποίο είναι ένα ιδιόχειρο σημείωμα του βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΝΔ στο οποίο ζητά «ενέργειες» από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ ώστε να προωθηθούν τα άτομα που αναγράφονται, ο ίδιος ο Γκιουλέκας βλέπει πως «οι κυβερνώντες συγκρίνουν τα ανόμοια, με μία περίεργη εξίσωση».

Στη συνέχεια μάλιστα παρουσιάζει τη δική του οπτική περί ρουσφετιού, σύμφωνα με την οποία «ενοχοποιείται η εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανέργους συμπολίτες μας για εύρεση εργασίας σε έναν ιδιωτικό οργανισμό, όπως ήταν ο ΟΑΣΘ πριν λίγο καιρό, και την εξισώνουν με την κομματικοποίηση, την οποία επιχειρούν να κάνουν στον, ήδη, κρατικοποιημένο ΟΑΣΘ».

«Θα ήθελα να τους πληροφορήσω ότι θα συνεχίσω να ενδιαφέρομαι για ανέργους συμπολίτες μας και θα συνδράμω, με όλες τις δυνάμεις μου, προκειμένου να καταστεί δυνατό να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Το θεωρώ και χρέος και καθήκον μου. Αντίθετα, θα ήθελα να τους θυμίσω ότι το Δημόσιο δεν είναι δοβλέτι κανενός», πρόσθεσε.

altsantiri.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες