Σοβαρό τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Σοβαρό τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε, πριν από λίγη ώρα, στο 520 χιλιόμετρο στον δρόμο Αθήνας-Ευζώνων κοντά στους οικισμούς Αξιοχώρι και Άσπρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσουν την ζωή τους 3 από τις 4 γυναίκες που επέβαιναν στο ένα όχημα και να τραυματιστεί η τέταρτη, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Από το άλλο όχημα τραυματίστηκαν οι τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι ειναι ένας ιερέας και δύο μοναχές. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής με έξι οχήματα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ (26-3-2018) ΚΑΙ ΩΡΑ 14.15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 520 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΘΕ, ΥΨΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΣΠΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΩΠΙΚΑ 2 ΙΧΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 3 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ 1 ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΗΜΑ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ 2 ΟΧΗΜΑΤΑ Π.Υ. ΓΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ. Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΥΖΩΝΩΝ. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ.»
Φωτογραφία του χρήστη Wepost photo gallery.
Φωτογραφία του χρήστη Wepost photo gallery.
Φωτογραφία του χρήστη Wepost photo gallery.
Φωτογραφία του χρήστη Wepost photo gallery.
Φωτογραφία του χρήστη Wepost photo gallery.

Post Bottom Ad

Σελίδες