Κάτι διαφορετικό και... μαγειρευτό ξεκινάει από Δευτέρα στο «Jordani Espresso & Pizza Bar» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Κάτι διαφορετικό και... μαγειρευτό ξεκινάει από Δευτέρα στο «Jordani Espresso & Pizza Bar»


Δείτε το μενού της εβδομάδας - Και delivery στο 23310 75000
Ένα πιάτο καλό φαγητό σίγουρα μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα, ενώ ένα άνοστο να στη χαλάσει. Ένα ακριβό εστιατόριο μπορεί να σε δυσαρεστήσει και να σε απογοητεύσει... Ένα οικείο, απλό και οικονομικό μαγειρείο-εστιατόριο όμως, να σε στείλει στον «ουρανό».Το «Jordani Espresso & Pizza Bar», επειδή αγαπάει το καλό φαγητό, κάθε είδους, όπως το φαγητό της μαμάς μας, ή της γιαγιάς μας αν προτιμάτε, ενέταξε στο μενού του μια ακόμα αγαπημένη κατηγορία, αυτή του μαγειρευτού φαγητού, με την επιμέλεια του chef Giannis Diamantidis.
Έτσι πλέον, πέρα από την ξακουστή πίτσα σε πυρότουβλο, τις ιταλικές γεύσεις σε ζυμαρικά και τα νόστιμα burgers, μπορείτε να απολαύσετε ένα νόστιμο πιάτο μαγειρευτό φαγητό, είτε στον καλαίσθητο, ζεστό και άνετο χώρο του «Jordani Espresso & Pizza Bar» στην Πιερίων, είτε και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο ☎ 23310 75000!
Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, τα «μαμαδίστικα» του «Jordani» είναι στη διάθεση του ουρανίσκου σας να τα γευτείτε. Αποκτήστε και την μηνιαία κάρτα φαγητού του «Jordani». Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο ☎ 23310 75000. 
Κάθε μέρα με διαφορετικό μενού! Κατά τη διάρκεια της νηστείας, ρωτήστε και για το νηστίσιμο μενού.

«Espresso & Pizza Bar Jordani»
Πιερίων 198 




Post Bottom Ad

Σελίδες