H Lina & τα Linasexclusive jewels στο Ζάππειον Μέγαρο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

H Lina & τα Linasexclusive jewels στο Ζάππειον Μέγαρο



Κάνοντας σταθερά βήματα εδω κ 6 χρονια κ ακόλουθωντας την 3η συνεχόμενη εκθεση της Βεροιώτικης εταιριας για το 2018 τα Linasexclusive jewels by Toupektsi φιλοξενούνται στην μεγαλύτερη συνάντηση σύγχρονου δημιουργικού κοσμηματος στο Ζάππειον Μέγαρο στην εκθεση A jewel made in Greece 2018 ανάμεσα στους καλυτερους.



Η Λινα κ η Ελισαβετ Τουπεκτση που οπως αποδεικνύεται εχουν βαλθεί να ταξιδέψουν το Λιναρι κ το σφουγγάρι Καλυμνου σε ολο τον κοσμο φαίνεται οτι τα καταφέρνουν πολυ καλα. Μετα το πέρας των δυο μεγαλύτερων κλαδικών εκθέσεων της χώρας κ πριν συνεχίσουν στην 4η εκθεση 3-5/3/18 στην εκθεση Βεργινα 2018 στη ΔΕΘ Helexpo κανουν μια στάση στο Ζάππειο για να αποδείξουν οτι ο επιμένων νικά.

«Τιποτα δεν μας χαρίστηκε μας ανάφερε η κα Λινα Τουπεκτση αφου παλέψαμε κ παλεύουμε καθημερινά να δημιουργήσουμε ενα νεο brand name στο χώρο του κοσμηματος. Ενα brand με υπογραφη Toupektsi με έδρα τη Βεροια. Νιώθω περιφανη που μεταφέρω μαζι μου τη Βεροια παντου. Νιώθω περηφανη που το Veria - Greece μπαίνει κατω απο την εταιρια μας»

Η εκθεση ξεκίνησε σημερα και θα φιλοξενηθεί στο Ζαππειον Μέγαρο μεχρι τη Δευτερα 26/2/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες