23 Φεβ 2018

H Lina & τα Linasexclusive jewels στο Ζάππειον ΜέγαροΚάνοντας σταθερά βήματα εδω κ 6 χρονια κ ακόλουθωντας την 3η συνεχόμενη εκθεση της Βεροιώτικης εταιριας για το 2018 τα Linasexclusive jewels by Toupektsi φιλοξενούνται στην μεγαλύτερη συνάντηση σύγχρονου δημιουργικού κοσμηματος στο Ζάππειον Μέγαρο στην εκθεση A jewel made in Greece 2018 ανάμεσα στους καλυτερους.Η Λινα κ η Ελισαβετ Τουπεκτση που οπως αποδεικνύεται εχουν βαλθεί να ταξιδέψουν το Λιναρι κ το σφουγγάρι Καλυμνου σε ολο τον κοσμο φαίνεται οτι τα καταφέρνουν πολυ καλα. Μετα το πέρας των δυο μεγαλύτερων κλαδικών εκθέσεων της χώρας κ πριν συνεχίσουν στην 4η εκθεση 3-5/3/18 στην εκθεση Βεργινα 2018 στη ΔΕΘ Helexpo κανουν μια στάση στο Ζάππειο για να αποδείξουν οτι ο επιμένων νικά.

«Τιποτα δεν μας χαρίστηκε μας ανάφερε η κα Λινα Τουπεκτση αφου παλέψαμε κ παλεύουμε καθημερινά να δημιουργήσουμε ενα νεο brand name στο χώρο του κοσμηματος. Ενα brand με υπογραφη Toupektsi με έδρα τη Βεροια. Νιώθω περιφανη που μεταφέρω μαζι μου τη Βεροια παντου. Νιώθω περηφανη που το Veria - Greece μπαίνει κατω απο την εταιρια μας»

Η εκθεση ξεκίνησε σημερα και θα φιλοξενηθεί στο Ζαππειον Μέγαρο μεχρι τη Δευτερα 26/2/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε