Γκυρίνης για Χαλκίδη: με περισσή ανοησία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του!!! Ας μας πει σε τι βοήθησε την Ημαθία! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Γκυρίνης για Χαλκίδη: με περισσή ανοησία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του!!! Ας μας πει σε τι βοήθησε την Ημαθία!

Συνέντευξη στην ιντερνετική τηλεόραση της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ στη Βέροια παραχώρησε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης χτες το μεσημέρι. Ο δήμαρχος σήκωσε, έστω και με χρονοκαθυστέρηση το γάντι έναντι του Μ. Χαλκίδη και μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την υποψηφιότητά του όσο και για το αν ευοδωθεί ή όχι. Επίσης, ο Π. Γκυρίνης ανέδειξε τα.....
προβλήματα που απασχολούν τον δήμο και πιο ειδικότερα αναφέρθηκε στην τρομακτική έλλειψη προσωπικού αφού απουσιάζει το 51% των ανθρώπων που προβλέπεται για να στελεχώσουν τις υπηρεσίες και ως εκ τούτου ο δήμος αναγκάζεται να λειτουργεί με ελάχιστο προσωπικό το οποίο, όπως είπε ο δήμαρχος, υπερβάλει εαυτόν και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα.

Στην ερώτηση που του τέθηκε από τον δημοσιογράφο Θ. Ελευθεριάδη αν είναι ικανοποιημένος από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα του έργου της διοίκησης είπε ότι ο ίδιος προσωπικά έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος και ότι πάντα θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους δημότες.
Για τα σκουπίδια και συνολικά τη διαδικασία της αποκομιδής είπε ότι όταν ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2014 βρήκε έναν γηρασμένο στόλο οχημάτων- απορριμματοφόρων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα. Με συντονισμένες κινήσεις η διοίκηση έλυσε το πρόβλημα και τώρα πλέον η εικόνα είναι πολύ καλύτερη, είπε ο Π. Γκυρίνης.

Απαντώντας για τις σχέσεις που έχει και σε ποιο κλίμα κινούνται με τον Περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα είπε τα καλύτερα λόγια και μίλησε πάρα πολύ θερμά για το επίπεδο συνεργασίας που έχουν.

Το καλύτερο ο δήμαρχος το άφησε για το τέλος. Σε ερώτηση να σχολιάσει υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί ή θα ανακοινωθούν απάντησε "φωτογραφίζοντας" τον Μ. Χαλκίδη ως εξής: το γεγονός ότι μερικοί ελαφρά τη καρδία, με περισσή ανοησία κάποιοι πήραν ένα μικρόφωνο και θεωρούν ότι ανακοίνωσαν υποψηφιότητα, δεν την θεωρώ σοβαρή, δεν την λαμβάνω υπόψη μου ...."

Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

http://xronikagr.blogspot.gr/2018/02/blog-post_72.html



Post Bottom Ad

Σελίδες