Το Ασφαλιστικό Γραφείο ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Το Ασφαλιστικό Γραφείο ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών




Ποιοι είμαστε

Το Ασφαλιστικό Γραφείο ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών από το 1999. Με γνώμονα τη συνέπεια και την αξιοπιστία καταγράφει μια συνεχή ανοδική πορεία και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία της χώρας, με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.

Έχοντας εξασφαλίσει προνομιακή συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, το γραφείο μας είναι σε θέση να καλύψει κάθε ασφαλιστικό αντικείμενο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με πακέτα προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.

Είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής. Φροντίζουμε υπεύθυνα τα συμφέροντά σας, χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία. Με επαγγελματισμό, αλλά και αληθινό ανθρώπινο ενδιαφέρον, είμαστε δίπλα σας κάθε ώρα και μέρα, για να εξασφαλίσουμε την μεγαλύτερη προστασία της περιουσίας, της υγείας και της ευημερίας της οικογένειάς σας.

Ασφάλιση οχημάτων

Ασφάλεια κατοικίας

Περίθαλψη οικογένειας

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Είμαστε ασφαλιστές. Γνωρίζουμε τη δουλειά μας, την αγαπάμε και την κάνουμε καλά. Και δουλειά μας είναι η δική σας εξασφάλιση. Να είστε και να νοιώθετε ασφαλείς. Καλύπτουμε όλα τα ενδεχόμενα στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Διασφαλίζουμε τα συμφέροντα και την εξυπηρέτησή σας χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις. Προσεγγίζουμε τον κάθε πελάτη προσωπικά και ανθρώπινα. Γιατί οι πελάτες μας ειναι οι «δικοί μας άνθρωποι»
Δεν χρειάζεστε απλώς ασφάλεια. Χρειάζεστε ασφαλιστή.

Στις Ασφάλειες Μαργαριτόπουλος είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ασφαλιστές και γι’ αυτό μπορούμε να δεσμευτούμε πως θα είμαστε πάντα δίπλα σας!

Συζητήστε μαζί μας όποιο ασφαλιστικό ζήτημα σας απασχολεί και διαπιστώστε το επίπεδο των υπηρεσιών μας

Χαμηλότερα ασφάλιστραΟικονομία και πάντα δίπλα σας

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ασφάλιση οχημάτων από 56€ /εξάμηνο!

Οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς  στην ασφάλιση αυτοκινήτων κάθε κατηγορίας, σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες. Πριν ανανεώσετε την ασφάλεια του οχήματός σας, ζητήστε προσφορά από τον Μαργαριτόπουλο.

  Καλύτερη τιμή στις ίδιες καλύψεις συμβολαίου, χωρίς «ψιλά γράμματα».  Πάντα δίπλα σας τη δύσκολη στιγμή, για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά σας
http://margaritopoulos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες