Νέα δικαίωση για τους εργαζόμενους...της «Market In»... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Νέα δικαίωση για τους εργαζόμενους...της «Market In»...



Απορρίφθηκε τη Δευτέρα η έφεση της εργοδοσίας της πρώην «Καρυπίδης» και νυν «Market In» για να παρθεί πίσω...
η προσωρινή απόφαση που αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι δικαιούνται να γυρίσουν στη δουλειά τους.

 Οι εργαζόμενοι απαιτούν να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του δικαστηρίου ενώ τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να υλοποιηθούν τα αιτήματά τους, ενώ καλούν την Επιθεώρηση Εργασίας να προβεί σε ενέργειες.

Είχε προηγηθεί η πρώτη δικαίωση των εργαζομένων τους καταστήματος καθώς το Ειρηνοδικείο είχε αποφασίσει την συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας καθώς και τη σφράγιση καταστημάτων της στην περιοχή της Κοζάνης.

Λίγο πριν το «κλείσιμο» του 2017, στις 27 Δεκεμβρίου, εργαζόμενοι διάφορων κλαδών συγκεντρώθηκαν έξω από την Επιθεώρηση Εργασίας απαιτώντας την επαναπρόσληψη των εργαζομένων από τα «Market In».

Επίσης, κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής απεργίας της 14ης Δεκεμβρίου εργαζόμενοι της πρώην «Καρυπίδης» και μέλη συνδικάτων που περιφρουρούσαν την απεργία κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από άτομα τα οποία λέγεται ότι «έβαλε» η εργοδοσία του «Market In».

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων δηλώνει ότι θα επιμείνει στον αγώνα του μέχρι να γυρίσουν πίσω οι εργαζόμενοι...


thepressproject.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες