Αυτόματο "διαζύγιο" Μόσχου με Κιρκιλιανίδη - Ενωτικός και χρήσιμος στην δημοτική ομάδα Κιρκιλιανίδης- Γκυρίνης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Αυτόματο "διαζύγιο" Μόσχου με Κιρκιλιανίδη - Ενωτικός και χρήσιμος στην δημοτική ομάδα Κιρκιλιανίδης- Γκυρίνης




Κιρκιλιανίδης- Γκυρίνης

Όπως ήταν φυσικό και φυσιολογικό η δήλωση του Μόσχου Κυτούδη ότι θα είναι στο πλευρό του Μιχάλη Χαλκίδη προκάλεσε συζητήσεις και αναταράξεις ή καλύτερα προκαλεί ανακατατάξεις.


Πιο συγκεκριμένα όλοι στην περιοχή γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τρικάλων λειτούργησε ως..... εκλογικό δίδυμο με τον Γιάννη Κιρκιλιανίδη και μέχρι πριν την εμφάνιση το Χαλκίδη στον στίβο όλοι στοιχημάτιζαν ότι θα είναι και πάλι μαζί σε όποιο ψηφοδέλτιο θέλανε ή επιλέγανε να πάνε.
Η απόφαση όμως του Κυτούδη να ταχθεί από τώρα στο πλευρό του Χαλκίδη αφήνει "ορφανό" τον Κιρκιλιανίδη που όπως είναι φυσικό θα λειτουργεί από μόνος του και όταν έρθει η ώρα θα βρεθούν και αντίπαλοι στο κυνήγι του σταυρού δεδομένου ότι και οι δυο αντλούν μεγάλο μέρος της δύναμής τους από το χωριό τους, τα Τρίκαλα.
Πρέπει να σημειώσω ότι ο Γ. Κιρκιλιανίδης έδωσε το "παρών" στη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του Π. Γκυρίνη και οι πληροφορίες μου, που είναι ακριβέστατες, λένε ότι ήταν άκρως ενωτικός και απολύτως χρήσιμος και ουσιαστικός. Αυτό σημαίνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δυο χαρακτηριστικά που απουσιάζουν εν πολλοίς από το δημόσιο λόγο και βίο και θα πρέπει λίαν συντόμως να αξιοποιηθούν από την διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας προς όφελος των πολιτών.

Post Bottom Ad

Σελίδες