ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ της Ο.Γ.Ε. -Δεν διαχωρίζουμε τα ναρκωτικά σε σκληρά και μαλακά. Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ της Ο.Γ.Ε. -Δεν διαχωρίζουμε τα ναρκωτικά σε σκληρά και μαλακά. Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά.

Image result for καλλιέργεια «ιατρικής – φαρμακευτικής» κάνναβηςΣχετικά με το θέμα της συζήτησης για την καλλιέργεια «ιατρικής – φαρμακευτικής» κάνναβης. Το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί η συζήτηση για την καλλιέργεια κάνναβης για «φαρμακευτικούς – ιατρικούς» λόγους. Μάλιστα στο νομό μας έχουν βρεθεί και οι εκτάσεις για την συγκεκριμένη παραγωγή. Έχει ήδη εκφραστεί από τον Δήμο Νάουσας η πρόθεση να παραχωρηθούν συγκεκριμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις γι’ αυτόν τον σκοπό.
Με πρόσχημα την «φαρμακευτική» χρήση της κάνναβης, επιχειρείται η αποποινικοποίησης της χρήσης και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.
Όλοι αυτοί που διέλυσαν την Δημόσια Υγεία και την Κοινωνική ασφάλιση επικαλούνται τώρα ότι νοιάζονται για την υγεία μας και πως η καλλιέργεια του συγκεκριμένου ναρκωτικού θα φέρει οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή μας. Η αλήθεια όμως είναι πως η διακίνηση των ναρκωτικών -είτε παράνομα είτε νόμιμα-, επιφυλάσσει τεράστιο οικονομικό κέρδος για τις μεγάλες πολυεθνικές και άγρια εκμετάλλευση των αγροτών ή των εργαζόμενων που θα μετατραπούν σε εργάτες καλλιέργειας  «φαρμακευτικής» κάνναβης.
Όλοι γνωρίζουμε τις καταστροφικές συνέπειες της χρήσης ναρκωτικών ουσιών ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, τους οποίους θέλουν παραδομένους στα ναρκωτικά, απαθείς και ανίκανους να αντισταθούν και να παλέψουν για τα δικαιώματα τους στην μόρφωση, στην δουλειά, στην ψυχαγωγία.
Εμείς οι γυναίκες της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας θέλουμε η νεολαία μας να έχει σωστή κρίση και σκέψη καθαρή, θέλουμε ανθρώπους που να ενδιαφέρονται και να δρούν για το καλό και το μέλλον της κοινωνίας μας. Απαιτούμε λοιπόν να σταματήσει τώρα κάθε παραχώρηση γης για την καλλιέργεια της λεγόμενης «φαρμακευτικής» κάνναβης.

Δεν διαχωρίζουμε τα ναρκωτικά σε σκληρά και μαλακά.
Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά.
Θέλουμε μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά.

                                      ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ της Ο.Γ.Ε.   

Post Bottom Ad

Σελίδες