Παλαιστίνιος από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων επιτέθηκε σε γυναίκα στην Αλεξάνδρεια – τι αναφέρει η ίδια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Παλαιστίνιος από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων επιτέθηκε σε γυναίκα στην Αλεξάνδρεια – τι αναφέρει η ίδια

Image result for αστυνομιαΈνα άσχημο περιστατικό συνέβη πριν φύγει το 2017 στην πόλη της Αλεξάνδρειας.
Το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου στο πάρκο του Δημ. Πρόιου στην πόλη μας ένας Παλαιστίνιος από το κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων άρχισε να ακολουθεί νεαρή γυναίκα από την Αλεξάνδρεια η οποία έκανε βόλτα τον σκύλο της. Σε παράλληλο στενό, απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο την έπιασε και έκανε άσεμνη χειρονομίας εις βάρος της. Η ίδια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και αντέδρασε σπρώχνοντάς τον αλλά και καλώντας την αστυνομία η οποία άμεσα ακινητοποίησε τον δράστη.
Η ίδια κοινοποίησε το περιστατικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
Διαβάστε:
Χθες στις 9.30 το βραδυ, εβγαλα τον σκυλο μου βολτα. Αλλοδαπος, παλαιστίνιος οπως αποδειχτηκε στη συνεχεια απο τη δομη φιλοξενειας προσφυγων εδω στην Αλεξανδρεια με ακολουθησε, με επιασε κ εκανε ασεμνη χειρονομια εις βαρος μου….του δωσα μια κ βρεθηκε απεναντι ενω μου μιλουσε ειρωνικα στη γλωσσα του κ εκανε ασεμνες χειρονομιες με το στομα κ τα χερια του.
Φωναζα κι εκεινος απομακρυνοταν αδιαφορος μ αργο βημα ενω εκανε μορφασμους σαν να μην εγινε τπτ! Τον πηρα στο κατωπι και καλεσα την αστυνομια. Μολις ειδε οτι ημουν πισω του γυρισε κι ερχοταν προς το μερος μου.
Ηρθε τοτε η αστυνομια κ εκεινος αρχισε ν τρεχει αλλα οι αστυνομικοι τον ακινητοποιησαν. Κατεθεσα μηνυση γιατι αυριο θα ηταν καποια αλλη στη θεση μου η καποιο παιδι κ ισως με ασχημες συνεπειες….
Δωδεκαμηνη φυλακιση εξαγορασιμη με τριετης αναστολη η αποφαση….Ζουγκλα γιναμε σ αυτο το κρατος που καταρρεει κ σε λιγο δν θ μπορουμε ν κανουμε βημα απο τα σπιτια μας….Ελεος!
Κοινοποιω το περιστατικο για ν δοθει περισσοτερη προσοχη στην κυκλοφορια τις βραδυνες ωρες…Προσοχη στα παιδια μας! Δν ζουμε πια σε χωριο….Αθηνα γιναμε!
alexandreia-gidas.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες