24 Ιαν 2018

Δείτε που έχει διακοπή νερού στην Βέροια

Ολιγόωρη διακοπή νερού στις περιοχές της πλατεία Τσερμενίου, Καλλιθέας και πτώση της πίεσης γύρω από την οδό Πιερίων της Βέροιας λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό.Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι:
Σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 θα γίνει διακοπή νερού από την ώρα 12:00 έως 18:00 στις περιοχές της πλατεία Τσερμενίου, Καλλιθέας και πτώση της πίεσης γύρω από την οδό Πιερίων της Βέροιας λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση.
Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης καταβάλλουν προσπάθειες, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε οι εργασίες να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν.  Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΥΑΒ