ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ

Αναλαμβάνουν τη σίτιση των παικτών της ομάδας τουςΣύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΕΡΚΙΔΑ ομάδα Βεροιωτών επιχειρηματιών προσφέρθηκε να αναλάβει την δωρεάν σίτιση των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ.
Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει τα εξής:
 «Οι φίλαθλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ ας δουν την ομάδα ως την αγαπημένη τους «Βασίλισσα» και όχι σαν του Γιώργου, του Θόδωρου, του Κώστα. Μόνο τότε μπορεί ο σύλλογος να σωθεί»
Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Γιώργος Κικερίδης στην κοπή της πίττας που έγινε στο Κτήμα Αλέξανδρος την Παρασκευή και ήταν προσφορά του ιδιοκτήτη Αλέξανδρου Μαργαρίτη και του ζαχαροπλαστείου LIDO.
Ήταν μία ανθρώπινη κίνηση δύο αγνών φίλων της «Βασίλισσας», από τους ελάχιστους που συνεχίζουν να την στηρίζουν και με την παρουσία τους στο γήπεδο σε κάθε της αγώνα.
Χθες το βράδυ έφθασε στα γραφεία μας η πληροφορία ότι μία άλλη «ομάδα» Βεροιωτών προτίθεται να συνεισφέρει  οικονομικά, δίνοντας ανάσα, όχι στους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, άλλωστε αυτοί απουσιάζουν παντελώς, αν και συνεχίζουν να  κρατάνε δέσμια την ιστορική ομάδα άγνωστο για πόσο ακόμη καιρό, παρά μόνον στους ελάχιστους ανθρώπους που πασχίζουν καθημερινά να βρουν μία  έστω προσωρινή λύση, προκειμένου να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα.
Συγκεκριμένα μαθαίνοντας ότι κόπηκε το μεσημεριανό γεύμα των παικτών, λόγω της οφειλής της ΠΑΕ στο εστιατόριο που είχε αναλάβει την σίτισή τους,  ευαισθητοποιήθηκαν και έκαναν γνωστό στον τεχνικό διευθυντή ότι αναλαμβάνουν οι ίδιοι μέχρι τέλος της περιόδου την σίτιση.
Πραγματικά είναι μία χειρονομία, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει όσους υποστηρίζουν ότι αυτός ο σύλλογος δεν πρόκειται να χαθεί, γιατί πάντα, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, θα βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι από αγάπη και σεβασμό, κάτι που λείπει τα τελευταία χρόνια από αυτούς που την «διοικούν», θα προσφέρουν ακόμη και από το υστέρημά τους, προκειμένου η αγαπημένη τους «Βασίλισσα» να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της
kerkidasport.gr/

Post Bottom Ad

Σελίδες