Μόνιμοι διορισμοί Εκπαιδευτικών. Τι σημαντικό θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Μόνιμοι διορισμοί Εκπαιδευτικών. Τι σημαντικό θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καμπάνια μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση με ορόσημο την πραγματοποίηση συγκέντρωσης την... Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου του 2018 με μοναδικό αίτημα τη διεκδίκηση των μόνιμων διορισμών στη Δημόσια Εκπαίδευση. "Συνάδελφοι, ενωμένοι οι σύλλογοι αναπληρωτών της Δευτεροβάθμιας και της Πρωτοβάθμιας, ΠΕΑΔ, ΣΑΤΕΑ, ΣΑΝ, ΠΑΣΑΔ, ορίζουν την Παρασκευή 23/2/18 ως ημέρα δράσης και κινητοποίησης κατά της αδιοριστίας και διοργανώνουν συλλαλητήριο με αίτημα την Άμεση μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των αναπληρωτών με μαζικούς διορισμούς και εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με τους μόνιμους συναδέλφους." αναφέρει η κοινή ανακοίνωση.

Οι συλλοιγοι αναπληρωτών έχουν στείλει επιστολή/πρόσκληση και στις δύο ομοσπονδίες, ζητώντας την προκήρυξη απεργίας για την συγκεκριμένη ημερομηνία. Την επιστολή μπορείτε να την διαβάσετε εδώ Συμμετέχει και η ΠΟΣΕΕΠΕΑ Με επιστολή της η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ανακοινώνει την στήριξή της στην κινητοποίηση όλων των αναπληρωτών Εκπαιδευτικού, Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 με βασικό αίτημα τους μόνιμους διορισμούς και ζητάμε τη συνεργασία σας σε αυτή τη προσπάθεια. "Θεωρούμε πολύ σημαντική την ανάληψη μιας τέτοιας πρωτοβουλίας και εκτιμούμε ότι η μαζική συμμετοχή όλων των Ομοσπονδιών και η ανάληψη από κοινού συντονισμένων πρωτοβουλιών και δράσεων θα αποφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα στο πάγιο αίτημά μας για άμεσους μόνιμους διορισμούς των μελών που εκπροσωπούμε ως συνδικαλιστικοί φορείς στο χώρο της Δημόσιας Εκπαίδευσης" σημειώνει.

Post Bottom Ad

Σελίδες