Δείτε το Βίντεο...Εκτινάχθηκε στον αέρα όταν μπήκε σε στροφή με ταχύτητα 190 χλμ. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Δείτε το Βίντεο...Εκτινάχθηκε στον αέρα όταν μπήκε σε στροφή με ταχύτητα 190 χλμ.

Τι και εάν ο δρόμος κάτω προειδοποιούσε και έγραφε slow, ανά 20 μέτρα. Τι και εάν οι στροφές ήταν όλες κλειστές και... δίχως ορατότητα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν έλαβε τίποτε υπόψην του και συνέχιζε να έχει «κολλημένο» το χέρι του στο γκάζι. Το καντράν έγραφε 190 χιλιόμετρα/ώρα και εκείνος συνέχιζε να τρέχει.
Ο 29χρονος Νίκολας Πάμελ ταξίδευε στο Ντέβον της Βρετανίας και φαίνεται ότι βιαζόταν να φτάσει. Ο δρόμος στο σημείο εκείνο έχει μέγιστο επιτρεπόμενο όριο τα 60χιλιόμετρα αλλά ο Πάμελ τα είχε παραβιάσει στο τριπλάσιο. Η κάμερα που είχε στο κράνος κατέγραφε τα πάντα. Σε μια δεξιά στροφή, ο μοτοσικλετιστής που έτρεχε σα δαιμονισμένος δεν υπολόγισε την κλίση που έπρεπε να πάρει το κορμί του αλλά και η μηχανή και στην κυριολεξία εκτοξεύτηκε στα χωράφια. Από την πτώση ο 29χρονος αναβάτης υπέστη κάταγμα στα πλευρά και την κλείδα, ενώ το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή, απαγόρευση οδήγησης για ένα έτος, 180 ώρες κοινωνική εργασία και πρόστιμο 160 ευρώ.

Post Bottom Ad

Σελίδες