15 Δεκ 2017

Οι γιορτες ειναι αγάπη κ προσφορα για τα linasexclusive jewels by ToupektsiMεσα σε κλίμα αγαπης κ προσφορας η Βεροιώτικη εταιρια δεν σταματάει να συμμετέχει με σκοπό την ενίσχυση όσων το εχουν ανάγκη. Πρόσφατα συμμετέχει σε φιλανθρωπικό μπαζάρ στο Hilton Athens με τον σύλλογο Καλλιπατειρες με σκοπό την ενίσχυση των κατοίκων της Μανδρας Αττικης.


Στη συνεχεια σχεδίασε ενα γούρι για τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό στη Βεροια τα έσοδα του οποίου ενίσχυσαν το σύλλογο κ ακολούθησε η χορηγία στη συναυλία αγαπης με την Πεγκυ Ζήνα στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ μέσω του συλλογου Ν.Ελπιδες Θεσσαλονικης τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στο Παιδοογκολογικο τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Η κα Τουπεκτση μας τόνισε οτι «για εμας η αγάπη οταν μοιράζεται πολλαπλασιάζεται.

Ολα αυτα τα χρονια η αγάπη του κοσμο ειναι αυτη που μας στηρίζει κ μας κανει να προχωράμε παραπέρα. Το κανουμε με πολυ χαρά». Εμεις να ευχηθούμε στην οικογενεια Τουπεκτση να συνεχίσει τις Καλες πρακτικές κ να αποτελέσει παράδειγμα κ για αλλες εταιριες του Νόμου μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε