Καινοτομία στο γούρι του ΜΑΜΑ απο τα Linasexclusive jewels by Toupektsi - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Καινοτομία στο γούρι του ΜΑΜΑ απο τα Linasexclusive jewels by Toupektsi



Μια ιδεα που μας αρεσε πολυ. Βλέποντας σε ανάρτηση στο Facebook το επικείμενο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ υπερ του Συλλογου «Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό» 9 και 10 Δεκεμβρίου στο φουαγιέ του ΣΤΑΡ, διαβάσαμε οτι το γούρι του συλλογου το σχεδίασε η κα Τουπεκτση της εταιριας linasexclusive jewels by Toupektsi. Σε επικοινωνία που ειχαμε μαζι της μας ανέφερε τα εξής: «Για μια ακομα φορα η εταιρια μας στηρίζει τους συλλόγους που προσφέρουν έργο στην κοινωνία μας.

Μεσα απο αυτο συνυσφερουμε κ εμεις με την δουλεια μας για καλο σκοπό. Αλλα εδω δεν εχουμε απλα ενα γούρι. Ειναι ενα συμβολικό γούρι που αποτελείται απο ενα κυκλο με κρυσταλλα η με πέρλες που ομως.... οταν βγει απο το γούρι με την προσθήκη ενός απλού δέρματος suede μετατρέπεται σε ενα καλαίσθητο μενταγιόν που θα το φοράνε οι κυριες ολο το χρονο» 2 σε 1 λοιπον για καλο σκοπό. Ευχόμαστε κ εμεις με τη σειρα μας καλη επιτυχια στο ΜΑΜΑ κ λαμπρη συνεχεια στις καλες πρακτικές της Βεροιώτικης εταιριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες