Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε γιορτή τσιγαρίδας στη Συκιά Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε γιορτή τσιγαρίδας στη Συκιά Ημαθίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και τη φετινή χρονιά, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, η γιορτή τσιγαρίδας στο χωριό Συκιά Ημαθίας.

Η γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βάντα», αποτελεί πλέον θεσμό αφού έχει ξεκινήσει από το 2009, και κάθε χρόνο προσελκύει αρκετό κόσμο από όλη την Ημαθία. Στην εκδήλωση υπήρχε τσιγαρίδα, κρασί, τσίπουρο, και διάφορα κρεατικά, ενώ το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Καλαϊτζίδης Κώστας, ο δήμαρχος Βέροιας Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, οι αντιδήμαρχοι Παπαδόπουλος Βασ. και Σοφιανίδης Γιώργος, ο πρόεδρος της ΚΑΠΑ Διαμάντης Στ., δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και ο διευθυντής α΄ βάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας Διαμαντόπουλος Διονύσης. Το παρών έδωσαν επίσης οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων «Κύκλος Ερατεινός» Κελεπούρης Αντώνης και «Αγίου Γεωργίου» Ξενιτίδης Ιωάννης. Μαζική ήταν και η παρουσία της Θρακικής Εστίας Βέροιας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζιάκας Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η γιορτή.

Post Bottom Ad

Σελίδες