7 Δεκ 2017

Ευχαριστήριο του Κώστα Σισμανίδη

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας, για τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής και για την καθαρή εντολή που έδωσαν στην «Επιμελητηριακή Ανανέωση» και στον Γιώργο Μπίκα, να αλλάξουμε σελίδα και να οδηγήσουμε τον φορέα μας, σε μια νέα εποχή σύγχρονης παρουσίας και αναπτυξιακής δημιουργίας.
Η εκλογή μου, στην πρώτη θέση του Τομέα Υπηρεσιών, αποτελεί μεγάλη προσωπική τιμή και ευχαριστώ τον κόσμο που στήριξε την υποψηφιότητά μου. Όμως η νίκη ανήκει σε όλους γενικά, σε αυτούς που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό μας και σε όλες και όλους τους υποψήφιους, για τον αγώνα που έδωσαν, ανεξάρτητα από θέσεις και αριθμούς. Από εδώ και πέρα, κάνουμε πράξη του μήνυμα του Γιώργου Μπίκα, που είναι και δικό μας μήνυμα: Προχωρούμε όλοι μαζί, ξεπερνούμε τις όποιες διαφορές μας και αγωνιζόμαστε για το καλό της τοπικής αγοράς, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων της Ημαθίας, μέσα από ένα ισχυρό και ανοιχτό Επιμελητήριο. Το ‘αύριο’ μας ενώνει.

Κώστας Σισμανίδης
Πλειοψηφών σύμβουλος Τομέα Υπηρεσιών
του Επιμελητηρίου Ημαθίας
με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανανέωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε