Επικίνδυνα παιχνίδια... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Επικίνδυνα παιχνίδια...



...62 ορόφους πάνω από την γη.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ...
Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή της θανατηφόρας πτώσης στο κενό ενός διάσημου Κινέζου αναρριχητή από...
την κορυφή ενός 62ωροφου κτιρίου.


Στο βίντεο, φαίνεται ο Wu Yongning να κάνει έλξεις στο χείλος του κτιρίου όταν ξαφνικά χάνει τη λαβή του και πέφτει στο κενό.

Η πτώση του σταμάτησε σε μια ταράτσα σε περίπου 14 μέτρα πιο κάτω, εκεί, δηλαδή, που βρήκε το άψυχο κορμί του ένας εργάτης καθαριότητας του κτιρίου. 
Ο Wu Yongning είχε γίνει διάσημος για τα αντιστοίχου περιεχομένου βίντεο που αναρτούσε στο κινεζικό Facebook, το Weibo, τα οποία, όμως, σταμάτησαν ξαφνικά από το τέλος Νοεμβρίου.

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η θανατηφόρα άσκηση του διάσημου στη χώρα του αναρριχητή στο πολυώροφο κτίριο της πόλη Τσανγκσά έγινε στο πλαίσιο διαγωνισμού για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Συγγενείς του αποκάλυψαν ότι ο διαγωνισμός είχε βραβείο 100.000 yuan (12.800 ευρώ) καθώς ο Κινέζος αναρριχητής ήθελε τα χρήματα αυτά για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, η οποία ήταν και αυτή που ανακοίνωσε το θάνατό του με ανάρτηση στα social media διευκρινίζοντας ότι η θανατηφόρα πτώση έγινε στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Wu πάντως στις αναρτήσεις του προειδοποιούσε ότι όσα κάνει είναι πολύ επικίνδυνα και καλούσε τους followers του να μην τα επιχειρούν. 

Post Bottom Ad

Σελίδες