Παραπολιτικά από την Γρουνοχαρά του Λαογραφικού Ομίλου "Το Ρουμλούκι"- Ποιοι ήταν, ποιος δεν ήταν και τι είπαν - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Παραπολιτικά από την Γρουνοχαρά του Λαογραφικού Ομίλου "Το Ρουμλούκι"- Ποιοι ήταν, ποιος δεν ήταν και τι είπαν



Ειδήσεις δεν υπάρχουν οπότε θα ενδώσω και θα ασχοληθώ με τα παραπολιτικά, που τα ονομάζουμε έτσι διότι θέλουμε να τα δώσουμε μια βαρύτητα πλην όμως είναι κουτσομπολιά της κακιάς ώρας. Κουτσομπολιό πολιτικό λοιπόν και πάμε στην "γρουνοχαρά" του ΛΟΝΑΠ.
Ως γνωστόν ο.....
σύλλογος αυτός διαθέτει εγκαταστάσεις άψογες και έχει μια αυλή στην οποία χωράνε όλοι. Κάθε χρόνο σα χτες δίνουν το "παρών" δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι αλλά και βουλευτές, κομματικά στελέχη κλπ.
Γκαβαρδίνας- Δελιόπουλος
Χτες λοιπόν και ποιοι δεν πήγαν σ΄ αυτή τη γρουνοχαρά. Όλοι ήταν εκεί. Γκυρίνης, Τόκας και Δελιόπουλος εκ μέρους του δήμου. 
Μάλιστα ο Στέφανος δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τον στρατηγό Γκαβαρδίνα που ως γνωστόν παραμένει μάχιμος πολιτικά αν και απόστρατος στρατιωτικά.


Αρχηγική η εμφάνιση του Δημητριάδη που στο στιγμιότυπο έχει μια περίεργη στάση
Ο Δημητριάδης έκανε εμφάνιση αρχηγική (το συνηθίζει τελευταία) αφού η δημοτική του ομάδα τον περίμενε σε παράταξη στην είσοδο της αυλής και αυτός εισήλθε χαμογελαστός και με γυαλί ηλίου αεροπορίας έχοντας δίπλα του τον πρώην υπουργό Υγείας Λυκουρέτζο. 


Λυκουρέντζος
Βενιόπουλος
Ο Λυκουρέτζος, ως γνωστόν είναι κουνιάδος του Βένιου και έκρινε ότι έπρεπε να τον κάνει μια περαντζάδα  από τον Όμιλο. Δημητριάδης και Βένιος έλαμπαν, χαμογελούσαν ως και τ΄ αφτιά τους. Αγνοώ τον λόγο της χαράς τους αλλά δε γίνεται να γελούσαν αναίτια. 

Βεσυρόπουλος
Ο Γκυρίνης έκανε εμφάνιση με τον Βεσυρόπουλο και τον Σ. Παντόπουλο, τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΟΜ. Ερχόμενοι από το Παλιοχώρι όπου ο εκεί σύλλογος είχε επίσης γρουνοχαρά. Οι κεραίες μου έπιασαν μια σκηνή που θα σας την μεταφέρω και όποιος την είδε μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Ο βουλευτής της ΝΔ Βεσυρόπουλος επιχείρησε να δώσει χειραψία στον παριστάμενο πρώην αντιδήμαρχο Σάκη Κούγκα με τον οποίο οι σχέσεις τους είναι ψυχρές για να μην πω έχουν πολικές θερμοκρασίες. Ωστόσο, η χειραψία δεν ολοκληρώθηκε, το χέρι το βουλευτή έμεινε μετέωρο και σα να μην έφτανε αυτό, άκουσε και μια προτροπή που δεν μπορώ να την μεταφέρω ούτε αυτούσια ούτε να την περιγράψω...


Αντωνίου - Κούγκας
Ο Κούγκας ευρισκόμενος και "εντός έδρας" ως ντόπιος πήγε κάνα μισάωρο πιο αργά από τον Δημητριάδη και τους υπόλοιπους της ομάδας. Βρήκε εκεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Αντωνίου που ήταν παρέα με τον δημοτικό σύμβουλο Στέργιο Μίχο και βγήκαν μια φωτογραφία. Κρατήστε την γιατί με τα όσα έχουμε δει δεν αποκλείεται τα κόμματά τους να τα δούμε να συγκυβερνούν αύριο μεθαύριο.
Ν. Λιολιόπουλος
Το "παρών" έδωσε για ακόμα μια χρονιά ο δικηγόρος Τάσος Μπαρτζώκας που ήταν και φιλοδοξεί να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ. Έκανε ευχετήρια δήλωση και αυτός στον Καμπάνη όπως και η Όλγα Μοσχοπούλου που εκτός από δημοτική σύμβουλος φιλοδοξεί να συμπεριληφθεί και αυτή στο Μητρώο στελεχών της ΝΔ όπως ο Λιολιόπουλος που κι αυτός ήταν παρών και έκανε και αυτός δήλωση ευχετήρια.


Τ. Μπαρτζώκας
Όλγα Μοσχοπούλου
Παρόντα και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης με τον Καμπάνη του ράδιο ΑΒΕΝΑ να κάνει μια "υπερπαραγωγή" χωρίς καθόλου τεχνικά μέσα και να στήνει στη σειρά όλους τους πολιτικούς να δίνουν ευχές κλπ.

Κλείνοντας δεν μπορώ να παραλείψω και να μην αναφέρω ότι απουσίαζε ο κατά δήλωσή του υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης. Αν και είχε συγκεντρωθεί κόσμος αρκετός για να δει από κοντά, δια ζώσης που λέμε, τις χειραψίες που θα ήταν αναγκασμένος να δώσει σε άσπονδους πολιτικούς φίλους αυτός προτίμησε να κάτσει στο σπίτι του και δεν έδωσε τη χαρά στους τοπικούς δημοσιογράφους να απαθανατίσουν σκηνές απείρου κάλους... 
Δείτε το βίντεο του Τάσου και δώστε συγχαρητήρια.


http://xronikagr.blogspot.gr/

Post Bottom Ad

Σελίδες