Συνάντηση τριών ΠΡΟΕΔΡΩΝ … στη Βέροια! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Συνάντηση τριών ΠΡΟΕΔΡΩΝ … στη Βέροια!

Συνάντηση τριών ΠΡΟΕΔΡΩΝ … στη Βέροια!

Σήμερα το πρωί συναντήθηκαν στη Βέροια, ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων), κος Στράτος Παραδιάς, η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, Πρόεδρος του Παραρτήματος Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. Ημαθίας και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης και νυν Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. Ημαθίας.
Σε γιορτινό κλίμα και εν όψει του 35ου Πανελλήνιου Συνεδρίου τους που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 26-27/01/18 στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα, συζήτησαν μεταξύ άλλων για τις νέες εξελίξεις στη φορολογία και τη νομοθεσία μισθώσεων ακινήτων κλπ.
Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, στα πλαίσια του συνεδρίου τους θα επισκεφτούν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ στο Συνέδριο θα υπάρχει και εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, με θέματα όπως αυτά που αναφέρθηκαν.
Ως εκ τούτου, να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου τους, ειδικά σε μια τέτοια κρίσιμη για τη χώρα εποχή, η Π.ΟΜ.ΙΔ.Α., συνεχίζει να αγωνίζεται δίνοντας αξία στο ελληνικό ακίνητο και ελπίδα στον ιδιοκτήτη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες