Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των linasexclusive Jewels στην 8η Παγκρήτια έκθεση - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των linasexclusive Jewels στην 8η Παγκρήτια έκθεση



Ο κόσμος αγκάλιασε για άλλη μια φορά τα χειροποίητα κοσμήματα linasexclusive Jewels της οικογένειας Τουπεκτσή. Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια συμμετοχή της γνωστής βεροιώτικης εταιρίας στην 8η Παγκρήτια έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης από 28/10/2017 εως 5/11/2017.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν τόσο μεγάλο που τα linasexclusive Jewels επέκτειναν την συμμετοχή τους άλλες πέντε ημέρες ενώ ακομα και κατά την διαρκεια της έκθεσης κατασκευάζονταν τα γνωστά ποιοτικά χειροποίητα κοσμήματα στον εκθεσιακό χώρο προκειμένου να ικανοποιήσουν την ζήτηση.


Παράλληλα γίνανε επιχειρηματικές συναντήσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα την επέκταση του δικτύου πώλησης στην μεγαλόνησο. Επόμενος σταθμός η Αθήνα στις 22 Νοέμβριου όπου στο Athens Hilton και με την νέα τους σειρά τα linasexclusive Jewels θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους αλλά και θα αναδείξουν το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα” με πρόεδρο την κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες