Γ.Μπικας:“Είμαι υπερήφανος για τους υποψήφιους του συνδυασμού μας ” - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Γ.Μπικας:“Είμαι υπερήφανος για τους υποψήφιους του συνδυασμού μας ”

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΚΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ”
«Ο συνδυασμός της “Επιχειρηματικής Ανανέωσης” είναι αποτέλεσμα μιας συναπόφασης ανθρώπων της αγοράς, γνωστών επιχειρηματιών και επαγγελματιών της Ημαθίας, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία ενός νέου- σύγχρονου και αναπτυξιακού Επιμελητηρίου, πολυεργαλείο για την καινοτομία και την ανάπτυξη, συμπαραστάτη και σύμβουλου όλου του τοπικού επιχειρείν». Δίνοντας έμφαση σε αυτά τα σημεία, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Μπίκας, περιέγραψε το βασικό πλαίσιο του σχεδιασμού του και παρουσίασε τους υποψήφιους της «Επιχειρηματικής Ανανέωσης», στην εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη στη Βέροια. Πρόκειται για έναν συνδυασμό με συνολικά 79+1 υποψήφιους, που προέρχονται από όλους τους χώρους, από όλους τους κλάδους της τοπικής οικονομίας (εμπόριο, μεταποίηση, εξαγωγές, μεταφορές, υπηρεσίες και ελεύθεροι επαγγελματίες, ενέργεια, τουρισμός κλπ) και καλύπτουν γεωγραφικά όλες τις περιοχές της Ημαθίας.

Πάνω από το 90% των υποψηφίων της «Επιχειρηματικής Ανανέωσης», κυρίως εκπρόσωποι της νέας γενιάς του επιχειρηματικού κόσμου, ασχολούνται με τις επιμελητηριακές εκλογές για πρώτη φορά και κυριολεκτικά κάνουν πράξη την ανανέωση. Παράλληλα, έμπειροι επιχειρηματίες της αγοράς, πολλοί από τους οποίους έχουν γνώσεις και άποψη για τον θεσμό, τιμούν το ψηφοδέλτιο με τη παρουσία τους και προσθέτουν ιδιαίτερο κύρος. Επί πλέον, για πρώτη φορά, ο Γιώργος Μπίκας μπόρεσε να ενώσει σε έναν συνδυασμό, ανθρώπους που σε προηγούμενες εκλογές συμμετείχαν σε ξεχωριστούς συνδυασμούς κι αυτό από μόνο του, είναι σημαντική επιτυχία.


«Είμαι υπερήφανος για τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, της ‘Επιχειρηματικής Ανανέωσης’, για την αξία τους, ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες, για τον έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα που δίνουν καθημερινά, για το ότι προεκλογικά κινούνται μόνο σε συναδελφικά πλαίσια κι αυτό είναι που δίνει ξεχωριστή βαρύτητα στην προσπάθεια που μαζί κάνουμε και τους ευχαριστώ προσωπικά» τόνισε ο Γιώργος Μπίκας μετά το τέλος της εκδήλωσης. Μια εκδήλωση που συνοδεύτηκε μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, από χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων και γόνιμο διάλογο, με όλους τους παρευρισκόμενους , τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και φυσικά όλων των υποψηφίων της «Επιχειρηματικής Ανανέωσης», που όπως φαίνεται έχουν δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή και κυρίως μια πολύ ικανή ομάδα.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες