Κώστας Σισμανίδης: Υποψήφιος Σύμβουλος στον Τομέα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Ημαθίας με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανανέωση» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Κώστας Σισμανίδης: Υποψήφιος Σύμβουλος στον Τομέα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Ημαθίας με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανανέωση»

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 θα γίνουν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. στο Επιμελητήριο Ημαθίας και συμμετέχω ως υποψήφιος σύμβουλος στον Τομέα Υπηρεσιών, με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανανέωση», επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιώργος Μπίκας.
Οι εκλογές πραγματοποιούνται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα, για όλο τον κόσμο όπως και για τον κόσμο της αγοράς. Σ’ αυτήν ακριβώς τη δύσκολη περίοδο, χρειαζόμαστε έναν επιμελητηριακό θεσμό, αρωγό στα ζητήματα της επιχειρηματικής κοινότητας, κάτι που σήμερα στην Ημαθία είναι ανύπαρκτο.
Οι εκλογές μας δίνουν την ευκαιρία, να περάσουμε από την απραξία στην πράξη, να αλλάξουμε σελίδα και επιτέλους το Επιμελητήριο Ημαθίας, από ανύπαρκτο να γίνει υπαρκτό, σύμφωνα με τον θεσμικό ρόλο του αλλά και τις δυνατότητες που μπορεί να αναπτύξει ευρύτερα.
Το Επιμελητήριο πρέπει να βρίσκετε στο πλευρό του επαγγελματία, ώστε με την πληροφόρηση που θα του παρέχει, να μην χάνεται καμία δράση για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης ή για την δημιουργία νέας. Να του παρέχει τις απαραίτητες νομικές συμβουλές. Να τον ενημερώνει για κάθε νέα φορολογική μεταρρύθμιση και κάθε πληροφορία που χρειάζεται για την λειτουργιά ή την ίδρυση μιας επιχείρησης. Όλα αυτά και πολλές ακόμη πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβάνονται στο νέο οργανωτικό πλαίσιο και στις νέες δομές που σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε, αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας.
Είναι καιρός να αλλάζουμε σελίδα στο Επιμελητήριο κι αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή, ως υποψήφιος στον Τομέα Υπηρεσιών, με τον συνδυασμό “Επιχειρηματική Ανανέωση” του Γιώργου Μπίκα. Ένα συνδυασμό που ζητώ να τον στηρίξετε, υποστηρίζοντας μαζί και την υποψηφιότητά μου.

Κώστας Σισμανίδης


Επικοινωνία:
τηλ: 2331041409
κινητό:6944801415
e-mail:SISKOSTA@OTENET.GR

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες