Για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού μίλησε η Φώφη. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού μίλησε η Φώφη.


Με τον αέρα της πρωτιάς στον α' γύρο των εκλογών για την ηγεσία στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και...
πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ήρθε η ώρα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού, καθώς και ότι σπάει ο κακέκτυπος δικομματισμός, στέλνοντας διπλό και ξεκάθαρο μήνυμα προς ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. 

Η κ. Γεννηματά στάθηκε στους περισσότερους από 210.000 ανθρώπους που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, τονίζοντας ότι έδωσαν εντολή ενότητας και αλλαγής, καθώς και μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, αλλά και αντίδρασης στη συντήρηση και τη λιτότητα.

Η δήλωση της κ. Γεννηματά έχει ως εξής: 
 
''Οι πολίτες με την συμμετοχή και την επιλογή τους μίλησαν.
 
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Τολμήσαμε. Σήμερα έγινε το αποφασιστικό βήμα, ένα συγκλονιστικό  πολιτικό γεγονός για την Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και την χώρα.
 
Οι 212.000 Ελληνίδες και Έλληνες είναι συνιδρυτές στην μεγάλη Κεντροαριστερά. Έδωσαν εντολή ενότητας και αλλαγής. Δικαίωσαν την πρωτοβουλία μας.
 
Έστειλαν μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο και στον αυταρχισμό της Κυβέρνησης και αντίδρασης στην συντήρηση και τη λιτότητα.
 
Η ώρα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού ήρθε. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, με πρωταγωνιστή τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, που φέρνει το πραγματικά ΝΕΟ στην πολιτική μας ζωή. Σπάμε τον κακέκτυπο δικομματισμό και ανοίγουμε νέους δρόμους για την χώρα.
 
Ευχαριστώ όλους τους συνυποψήφιους μου για τον καλό αγώνα που δώσαμε και την συμβολή τους στην επιτυχία της προσπάθειας.
 
Είμαι βέβαιη ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα.
 
Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Αλιβιζάτου για το σημαντικό έργο της.
 
Ευχαριστώ τους χιλιάδες εθελοντές που έδωσαν ζωή στη διαδικασία.
 
Προχωράμε μαζί με αυτοπεποίθηση.''...

efsyn.gr

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες