Δυναμικά ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τους μικρούς αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Δυναμικά ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τους μικρούς αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ»

Δυναμικά ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τους μικρούς αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» με την συμμετοχή τους στα “Αλεξάνδρεια” JUNIOR. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ανακαινισμένο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 21 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και ομάδων.
Συγκεκριμένα 31 αθλητές-τριες του προαγωνιστικού τμήματος, ηλικίας 9-10-11-12 ετών, συμμετείχαν στους αγώνες πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με πολλά νέα ατομικά ρεκόρ και καταφέραν να κατακτήσουν 5 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια τα οποία προήλθαν και από τις 4 ηλικιακές κατηγορίες. Ελπιδοφόρα μηνύματα από τους νεαρούς αθλητές, οι οποίοι έδειξαν την αγωνιστική τους ετοιμότητα και το αθλητικό τους πνεύμα μέσα από τα πολλά συνθήματα που έφτιαξαν για τους συναθλητές τους.
Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές του τμήματος: Λαζαρίδης Βασίλης και Αβεριάνοβα Αναστασία, οι οποίοι έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των νέων κολυμβητών της ομάδας, ο έφορος κος Μητσιάνης Σωτήρης και ο γενικός αρχηγός της Κ.Α.Ν. κος Σιπητάνος Γιώργος.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες