Γ. Μπίκας: Εμείς ενώνουμε και δεν διαχωρίζουμε, γι αυτό ζητάμε ισχυρή στήριξη της τοπικής αγοράς - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Γ. Μπίκας: Εμείς ενώνουμε και δεν διαχωρίζουμε, γι αυτό ζητάμε ισχυρή στήριξη της τοπικής αγοράς


Να μην παρασυρθούν από προκλήσεις που θα δεχθούν, να μην απαντήσουν σε εκδηλώσεις φανατισμού και να συνεχίσουν να είναι ενωτικοί, κινούμενοι πάντα μέσα σε κλίμα ήπιο και συναδελφικό, ζήτησε ο Γιώργος Μπίκας από τους υποψήφιους του συνδυασμού του, σε συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε μαζί τους, ενόψει των εκλογών για το Επιμελητήριο Ημαθίας, που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή. “Εμείς ασχολούμαστε μόνο με το Επιμελητήριο και ο μόνος λόγος που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο συνδυασμό και να ασχοληθούμε με τις επιμελητηριακές εκλογές, είναι επειδή θέλουμε να το βγάλουμε από τη σημερινή απραξία και να το κάνουμε ένα σύγχρονο φορέα συμπαράστασης προς τον κόσμο της αγοράς και προς τις επιχειρήσεις της Ημαθίας” τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού της “Επιχειρηματικής Ανανέωσης” και πρόσθεσε:

“Σε πολλά Επιμελητήρια της χώρας γίνονται σύγχρονοι σχεδιασμοί, αναλαμβάνονται καινοτόμες πρωτοβουλίες, διοργανώνονται δημιουργικές εκδηλώσεις και δράσεις συνεργασιών ή επίλυσης διαφορών, προβολής προϊόντων, ενημέρωσης για προγράμματα και για νέες αγορές, συμμετοχή σε εκθέσεις και άλλα πολλά. Δυστυχώς η Ημαθία ήταν μέχρι σήμερα απούσα, από τέτοια επιμελητηριακή δραστηριότητα, είχε περιοριστεί σε ένα Επιμελητήριο μόνο για τις “σφραγίδες” και αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε. Στόχος μας είναι να βγάλουμε το Επιμελητήριο από την αφάνεια και από την απραξία. Να το κάνουμε συνεργάτη και συμπαραστάτη των ανθρώπων της αγοράς. Να το κάνουμε Επιμελητήριο των πολλών και όχι του ενός και των λίγων. Να μη λέμε τι “έκανα” αλλά πάντα να λέμε τι κάναμε όλοι μαζί. Να γίνει υπόθεση όλων μας, συλλογικά, συναδελφικά και προπαντός ενωτικά”. “Λογικές του 'εμείς' και οι 'άλλοι' είναι λογικές ξεπερασμένες, που σε εμάς δεν υπάρχουν” υπογράμμισε ο Γιώργος Μπίκας.

Σε ότι αφορά στις εκλογές για το Επιμελητήριο Ημαθίας, που θα γίνουν την Κυριακή επανέλαβε: “Ως Επιχειρηματική Ανανέωση, απευθυνόμαστε σε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες της Ημαθίας. Εμείς δεν κάνουμε διαχωρισμούς. Μπορέσαμε να ενώσουμε στον συνδυασμό μας, υποψήφιους που σε προηγούμενες εκλογές συμμετείχαν σε ξεχωριστά ψηφοδέλτια κι αυτό από μόνο του, είναι σημαντική επιτυχία. Εμείς ενώνουμε και δεν διαχωρίσουμε. Στο πλαίσιο αυτό ζητάμε την ισχυρή στήριξή όλων των συναδέλφων, για να δημιουργήσουμε ένα Επιμελητήριο ισχυρό, σύγχρονο, αναπτυξιακό και κυρίως δηλώνουμε ότι θέλουμε τον κόσμο της αγοράς συνεργάτες όχι μόνο στις επικείμενες εκλογές αλλά και στην προσπάθεια που θα ακολουθήσει, για να υλοποιήσουμε όλα όσα σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε”.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες