Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την γιορτή σοκολάτας στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την γιορτή σοκολάτας στην Βέροια

Για τέταρτη χρονιά η Π.Ε. Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τη χριστουγεννιάτικη «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» στο πάρκο «Εληάς» στη Βέροια, από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2017. Πρόκειται για ένα μοναδικό τριήμερο δημιουργικής χαράς, γεμάτο σοκολάτα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
«Σ’ αυτή μας την τολμηρή προσπάθεια, ζητούμε να σταθείτε συμπαραστάτες και μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο, μοιράζοντας γλυκά χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων», αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ημαθίας Κώστας Καλαΐτζίδης.
Εν όψει των εκδηλώσεων, οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προετοιμασία και τη συμμετοχή στη γιορτή σε:
• Ζαχαροπλαστεία, αρτοζαχαροπλαστεία, επιχειρήσεις εμπορίας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής κ.τ.λ.
• Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδικούς Σταθμούς
• Σχολές και Ινστιτούτα Αισθητικής
• Ωδεία, Χορωδίες και Σχολές Μουσικής
• Σχολές χορού
• Εθελοντές κ.ά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Π.Ε. Ημαθίας, στο τηλέφωνο 23313 50217 (Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Ανδρεάδου Μαρία) έως την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες