3 Νοε 2017

Εντοπίστηκε κατάστημα που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας συνελήφθησαν 5 άτομα και κατασχέθηκαν 12 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, εντοπίσθηκε χθες (2-11-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Συνελήφθησαν 5 ημεδαποί ηλικίας 69, 60, 55, 46 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.
Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας του 60χρονου και του 46χρονου, εντοπίσθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 12 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν με ειδικό λογισμικό, παράνομα τυχερά παίγνια - «φρουτάκια» και συμμετείχαν σε αυτά ποντάροντας χρηματικά ποσά, οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, θαμώνες του καταστήματος.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, στο κατάστημα υπήρχε εγκαταστημένο σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης, ώστε να ελέγχεται η κεντρική είσοδος.
Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν οι παραπάνω ηλεκτρονικοί υπολογιστές, από τους οποίους ο ένας κεντρικός υπολογιστής (server), καθώς και χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων παιγνίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

posted from Bloggeroid