Κάτι νέο εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Κάτι νέο εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας

Y: Κάτι νέο εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας
Bloggers. Πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο, αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Ιδίως όταν μιλάμε για Bloggers όπως η Έλενα Βασιλειάδου με το νέο της εγχείρημα, το InHeartVogue.
Μια σκέψη πολλών μηνών που βρήκε «σάρκα και οστά» στον ιστότοπο http://inheartvogue.com/ η Έλενα μας παρουσιάζει προτάσεις μακιγιάζ, περιποίησης, μόδας και styling, lifestyle, υγιεινής διατροφής, ταξιδιών, αλλά και τροφής για σκέψη.
Στις φλέβες της Έλενας τρέχει Βεροιώτικο αίμα. Πλέον η Έλενα εκτός του ότι θα εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας και όπως έχουμε ήδη μάθει, στα επόμενα θέματά της θα υπάρχει σίγουρα γεύση Βέροιας.
Η Έλενα με το InHeartVogue της έχει φρέσκιες ιδέες, ρεπορτάζ για ότι τελευταίο κυκλοφορεί στο χώρο της μόδας του εξωτερικού, trends και ιδέες που σίγουρα θα ζηλέψουν φίλες, αλλά και φίλοι.
Minimal προσέγγιση στον ιστότοπο, χωρίς περίεργες γραμματοσειρές και παραπανίσια χρώματα που κουράζουν το μάτι, για να μείνεις αρκετή ώρα και να λάβεις γερή δόση μόδας. Ρομαντικό, ζωντανό, αλλά συνάμα σοβαρό το γράψιμό της. Προετοιμάζει το κάθε της Concept επιμελώς, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του.
Τo Blog είναι το ημερολόγιο του 21ου αιώνα, μόνο που πλέον δεν είναι κλειδωμένο σε κάποιο συρτάρι. Διαβάστε της Έλενας.
InHeartVogue λοιπόν. Επισκεφθείτε το άφοβα.

Post Bottom Ad

Σελίδες