Π. Χουρσουζίδης: Το νέο Επιμελητήριο που χρειαζόμαστε είναι υπόθεση όλων μας, των πολλών και όχι των λίγων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Π. Χουρσουζίδης: Το νέο Επιμελητήριο που χρειαζόμαστε είναι υπόθεση όλων μας, των πολλών και όχι των λίγων

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»ΤΟΥ Γ. ΜΠΙΚΑ

Νομίζω πως συμφωνείτε όλοι ότι σήμερα στην περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας, το Επιμελητήριο Ημαθίας είναι ανύπαρκτο. Τουλάχιστον σε εμάς τους μικρομεσαίους, το μεγάλο μέρος της τοπικής αγοράς, η λέξη «Επιμελητήριο» είναι… άγνωστη λέξη. Κι όμως ένα σύγχρονο Επιμελητήριο, είναι φορέας ανάπτυξης για την τοπική οικονομία, είναι φορέας ενημέρωσης και συμπαράστασης για τις τοπικές επιχειρήσεις. Τέτοιο Επιμελητήριο δεν έχουμε, ένα τέτοιο Επιμελητήριο μπορούμε να αποκτήσουμε. Οι εκλογές στις 3 Δεκεμβρίου δίνουν την ευκαιρία να το πετύχουμε και ο πολυσυλλεκτικός συνδυασμός «Επιχειρηματική Ανανέωση» με υποψήφιο πρόεδρο τον Γιώργο Μπίκα, εγγυάται ότι μπορούμε.
Με τις σκέψεις αυτές αποφάσισα να ασχοληθώ με τις εκλογές και είμαι υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών, φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσω όχι μόνο τους συναδέλφους από τον κλάδο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά έχω σκοπό να σταθώ στο πλευρό των ανθρώπων όλης της αγοράς. Γνωρίζω τα προβλήματα (όπως και όλοι σας), μαζί θα βάλουμε τις προτεραιότητες και μέσα από ένα νέο σχήμα διοίκησης, με τον Γιώργο Μπίκα πρόεδρο, θα αναζητήσουμε τις λύσεις που απαιτούνται. Και θα τις πετύχουμε, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το κλίμα της τοπικής οικονομίας, με το Επιμελητήριο σύμμαχο και συμπαραστάτη μας.

Η ανάπτυξη της τοπικής αγοράς, είναι υπόθεση των πολλών και όχι μόνο των «μεγαλόσχημων». Εμείς οι «πολλοί» μπορούμε να ενώσουμε δυνάμεις και να δρομολογήσουμε θετικές καταστάσεις. Με τις σκέψεις αυτές ζητώ την υποστήριξή σας, πρώτα για τον συνδυασμό μας και μετά για την υποψηφιότητα μου. Και είμαι στη διάθεσή όλων σας, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ετοιμάσουμε ιδέες και να συναποφασίσουμε.

Με εκτίμηση
Πολύκαρπος (Πόλυς) Χουρσουζίδης
καφέ «Red Rose» – Αλεξάνδρεια
Ποδοσφαιρική Ακαδημία «Αστέρας Αλεξάνδρειας»
υποψήφιος για το Επιμελητήριο Ημαθίας, στο Τμήμα Υπηρεσιών
με το συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανανέωση» του Γιώργου Μπίκα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τηλ. 6937 295972

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες