Επίδομα θέρμανσης με το κοινωνικό μέρισμα προτείνουν οι βενζινοπώλες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Επίδομα θέρμανσης με το κοινωνικό μέρισμα προτείνουν οι βενζινοπώλες

Την επαναφορά του επιδόματος θέρμανσης στο περυσινό επίπεδο, με χρηματοδότηση από το πλεόνασμα του προϋπολογισμού προτείνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών στην κυβέρνηση.

«Οι ανακοινώσεις για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος δίνουν μια ευκαιρία στην κυβέρνηση να διορθώσει μια σκληρή αδικία που έγινε σε βάρος ευπαθών ομάδων πληθυσμού και φτωχών νοικοκυριών, η οποία αφορά στην περικοπή κατά 50% της επιδότησης του πετρελαίου θέρμανσης για την περίοδο 2017-2018», τονίζει η ΟΒΕ και προσθέτει:

«Ο επερχόμενος χειμώνας και η εμφανής αδυναμία σε πολλά νοικοκυριά να εξασφαλίσουν θέρμανση, κάνει επιτακτική την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής επιδότησης της θέρμανσης. 'Αλλωστε μια τέτοια αλλαγή θα έχει άμεσες ευεργετικές επιπτώσεις στην προστασία της υγείας του πληθυσμού και στην προστασία του περιβάλλοντος. Ειδικότερα οι πολίτες σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές θα ωφεληθούν πολλαπλά λόγω των βαρύτατων καιρικών φαινομένων που είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν. Σε κάθε περίπτωση η αναπλήρωση της περικοπής των κονδυλίων δεν θα ξεπεράσει το 5% του πλεονάσματος που πηγαίνει για κοινωνικό μέρισμα».

Πηγή: enikonomia.gr

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες