«Οι Βεροιώτες ArtGuitaristas, στηνΚέρκυρα, 24 & 25 Νοεμβρίου.»   - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

«Οι Βεροιώτες ArtGuitaristas, στηνΚέρκυρα, 24 & 25 Νοεμβρίου.»  


Το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ που έγινε ποτέ στην Κέρκυρα και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, ξεκινάει στις 24 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει στην πανέμορφη Κέρκυρα. Πρόκειται για το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, που διοργανώνετε, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.  

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο νεαρός καταξιωμένος Σολίστκιθάρας Γιώργος Γκόλγκαρης.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν, το περίφημο μουσικό σύνολο ArtGuitaristas, υπό την Διεύθυνση του καταξιωμένου Μαέστρου και Κιθαριστή, Πέτρου Ρίστα, ο Συνθέτης-ΚιθαριστήςΓιώργος Παπαδόπουλος με τους "Ονειρόδρομους" και οι ΣολίστΓιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης (Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών).

Προσκεκλημένοι της διοργάνωσης είναι κορυφαία ονόματα της κιθάρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως η Διδάσκουσα του Ιονίου Πανεπιστημίου Κορίνα Βουγιούκα και οι: Βασίλης Μαστοράκης,   Αντώνης Μυτακίδης, Μιχάλης Σουρβίνος, Χριστόδουλος Μπενετάτος, Δημήτρης Σβυντρίδης, Πέτρος Ρίστας, Αριστοτέλης Βρεττάκης, Γιώργος Αγιάσογλου, Ισίδωρος Αντωνίου, Γιούλα Αντωνίου, και οι νεαροί Ηλίας Διαμαντάκης, Γιώργος Μανώλης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Δήμητρα Γιάννου, Σπύρος Μάστορας, Γιώργος Κανελλόπουλος.

Συμμετέχει ακόμη ο Μουσικολόγος-Κιθαριστής,Δημήτρης Αλαφούζος υπεύθυνος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κέρκυρας και η νεαρή βραβευμένος σολίστ του περσινού 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων Κυριακή Μάινα.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Ένωσης "Καποδίστριας" με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Κέρκυρας.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες