Εγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Jordani Coffee-Pizza Espresso στη Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Εγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Jordani Coffee-Pizza Espresso στη Βέροια

Εγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Jordani στην Βέροια στην οδό Πιερίων με πλήθος κόσμου..
Οι επιχειρηματίες Παναγιώτης Ιορδανίδης και Γιώργος Παπαϊωάννου  υποδέχτηκαν τον κόσμο στα εγκαίνια τους κέρασαν σπεσιαλιτέ πίτσες του καταστήματος..

Το κατάστημα Jordani στην Βέροια σας περιμένει σε ένα υπέροχο ανακαινισμένο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας και το φαγητό σας

Θέλουμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ από καρδιάς όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, στα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος Jordani Coffee-Pizza Espresso.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, το υπέροχο, εξυπηρετικό και ευγενέστατο προσωπικό, τους καταπληκτικούς μας chef και όλους τους συνεργάτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν και πορευόμαστε μαζί από την πρώτη μέρα λειτουργίας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το υπέροχο μουσικό σχήμα, που μας ενθουσίασε και μας ταξίδεψε κάτω από καταπληκτικούς ήχους και τραγούδια, μέχρι αργά το βράδυ.
ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ και εμείς μαζί σας μια μοναδική βραδιά, θετική ενέργεια, εξαιρετικές γεύσεις και από  ΚΑΡΔΙΑΣ ευχές, ακόμη και από εσάς που δεν καταφέρατε να είστε κοντά μας, αλλά μας στηρίζεται καθημερινά και μας αγαπάτε.
Οι θερμές ΕΥΧΕΣ σας μας γέμισαν απέραντη χαρά και η μακρόχρονη εμπιστοσύνη σας στον χώρο της γευσιγνωσίας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και μας δίνει ΔΥΝΑΜΗ να γινόμαστε καλύτεροι και να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε καινούργια πράγματα, ιδέες, ΓΕΥΣΕΙΣ, εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προϊόντα ΚΑΙ προσιτές τιμές.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς!
        ♡ Γιώτης Ιορδανίδης
        ♡ Georgios Papaioannou
        ♡ Jordani Coffee-Pizza Espresso

Post Bottom Ad

Σελίδες