Ακριβότερο αναμένεται φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης ενώ μειώνεται το επίδομα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ακριβότερο αναμένεται φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης ενώ μειώνεται το επίδομα


 
Ακριβότερο αναμένεται να είναι φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκινά στις 16 Οκτωβρίου, κι ενώ το φετινό επίδομα θέρμανσης αναμένεται να είναι μειωμένο κατά 50% σε σχέση με πέρυσι.

Οι... 

 
 
 
τιμές στα διυλιστήρια είναι υψηλότερες σε σχέση με πέρυσι κι έτσι η αύξηση που θα κληθεί να πληρώσει ο καταναλωτής αναμένεται να φτάσει, σύμφωνα με τους πρατηριούχους, τα πέντε λεπτά το λίτρο.

Έτσι οι τιμές αναμένεται να διαμορφωθούν στα 0,97 λεπτά λίτρο στην Αττική, στο 1 ευρώ το λίτρο στην περιφέρεια και στα 1,2 ευρώ στα νησιά.

Την ίδια στιγμή, άγνωστο παραμένει πώς θα κατανεμηθεί και θα διανεμηθεί φέτος επίδομα θέρμανσης, με δεδομένη την υποχρέωση της Αθήνας να το μειώσει κατά 50 με 60 εκατομμύρια ευρώ.

Οι αλλαγές θα μειώσουν τον αριθμό των δικαιούχων κατά 300.000.

Το χειρότερο σενάριο πάντως προβλέπει την πλήρη κατάργηση του επιδόματος θέρμανσης εφόσον χρειαστούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα στο πλαίσιο υλοποίησης του προϋπολογισμού του 2018.


Πηγή: skai.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες