Τώρα στο «Λέξις» μαζί με τα Αγγλικά μαθαίνετε και Ρομποτική - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Τώρα στο «Λέξις» μαζί με τα Αγγλικά μαθαίνετε και Ρομποτική

Μαθήματα Ρομποτικής στο φροντιστήριο ‘’Λέξις’’
Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα φροντιστήρια ‘’Λέξις’’ σε συνεργασία με τη LEGO διοργανώνουν μαθήματα Ρομποτικής. Τα δύο δωρεάν μαθήματα γνωριμίας που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 30/9 και την Κυριακή 1/10 σημείωσαν μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση των μικρών μας φίλων ήταν μαζική και κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης.
Συνολικά 62 μαθητές επισκέφθηκαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του φροντιστηρίου ‘’Λέξις’’ (Λεωφόρος Ανοίξεως) όπου είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο της Ρομποτικής. Δουλεύοντας ανά ζεύγη και χρησιμοποιώντας τουβλάκια LEGO έφτιαξαν την πρώτη τους ρομποτική κατασκευή, την προγραμμάτισαν να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις ορίζοντάς της εντολές. Με τη βοήθεια του διαδραστικού πίνακα & των laptops, τον εξοπλισμό της LEGO Education (τουβλάκια, τσιπάκια, ιμάντες, αισθητήρες & κινητήρες) και υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευμένου προσωπικού, οι μαθητές πέρασαν 4 δημιουργικές ώρες κάνοντας κάτι έξω από τα συνηθισμένα.
"Οι μικροί μας φίλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα 4 διαφορετικά τμήματα του νέου κύκλου Ρομποτικής τον Οκτώβριο και περιμένουν με χαρά και ανυπομονησία να φτιάξουν ακόμη πιο περίπλοκες κατασκευές, με σύνθετες εντολές, περισσότερους αισθητήρες κι εντυπωσιακές επιδόσεις", αναφέρει το ‘’Λέξις’’.
*Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη δωρεάν μαθήματα γνωριμίας το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου για όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εγκαίρως μία θέση (χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση).
Δηλώστε συμμετοχή καλώντας στο 23310 73701 (κος Λαναράς Αντώνης)

Post Bottom Ad

Σελίδες