2 Οκτ 2017

Σοκάρει η συνέντευξη της Βεροιώτισσας καλλιτέχνης-Οδηγούσα και μια νταλίκα ήρθε κατά πάνω μαςΣτην εκπομπή “Εμείς” έδωσε συνέντευξη η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον θάνατο της αδελφής της αλλά... 

 
 
 
 
 
 
και τα δύσκολά χρόνια που πέρασε όταν γύρισε στην Ελλάδα

«Μετά τον θάνατο της αδελφής μου, πριν τρία χρόνια, που είχαμε αυτό το φρικτό δυστύχημα, όταν ξυπνάω το πρωί και ανοίγω το παράθυρο και βλέπω τα φύλλα των δέντρων λέω σε ευχαριστώ που είμαι εδώ. Ήταν σοκαριστικός ο θάνατός της. Η αδερφή μου έμεινε 15 μήνες στην εντατική του ΚΑΤ, η φρίκη ήταν να βλέπεις κάποιον να “φεύγει”, να “λιώνει” και στο τέλος να παρακαλάς να “φύγει” για να ησυχάσει. Εγώ οδηγούσα και μια νταλίκα ήρθε κατά πάνω μας… Εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν συνειδητοποιείς ακριβώς τι συμβαίνει. Ένιωσα ενοχές όταν συνέβη το δυστύχημα και έχω πάει πολλές φορές σε αυτό το μέρος για να δω τι άλλο θα μπορούσα να έχω κάνει, που δεν θα μπορούσα τίποτα πραγματικά να έχω κάνει», είπε μεταξύ άλλων η Σόνια Θεοδωρίδου.

«Τα πιο δύσκολα που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν προφανέστατα όταν πέθαναν οι γονείς μου και έπρεπε να τραγουδήσω στη σκηνή. Αυτό ήταν μεγάλο ζόρι. Στην Ελλάδα με πολέμησαν πάρα πολλοί, στο εξωτερικό υπάρχει σεβασμός. Στην Ελλάδα δέχθηκα πόλεμο από παντού. Το χειρότερο πράγμα που μου έκαναν ήταν να έχω αρρωστήσει αρκετά σοβαρά και να λένε ότι ξόφλησα. Από τη μία χτυπιόμουν και έκλαιγα και από την άλλη είχα την ωριμότητα ίσως να δεχθώ ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι και ότι είναι σαν τα αγρίμια μερικές φορές και ο θάνατός σου είναι η δική τους ζωή. Δεν πίστευα ότι έχω ξοφλήσει ή ότι θα πεθάνω», είπε μεταξύ άλλων η Σόνια Θεοδωρίδου.