Οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ: Δείτε πότε θα πληρωθεί η τρίτη δόση - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ: Δείτε πότε θα πληρωθεί η τρίτη δόση



Εγκρίθηκε η έκδοση της απόφασης ανάληψης δέσμευσης πίστωσης ύψους 232 εκατ. ευρώ σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΓΑ για την καταβολή της τρίτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων.

Επομένως, μέχρι... 





τις 23 Οκτωβρίου θα έχουν πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς 730.000 οικογενειών, τόσο το ενιαίο βοήθημα στήριξης τέκνων όσο και το αντίστοιχο που αφορά σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, για το τρίτο τρίμηνο του 2017 αλλά και για τις εκκρεμείς αιτήσεις των προηγούμενων ετών.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΓΑ διαπίστωσαν ότι φέτος η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων Α21 πραγματοποιήθηκε με πολλή μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά και συνέπεια από τους επίδοξους δικαιούχους. Ουσιαστικά, φάνηκε ότι πλέον οι πολίτες έχουν αντιληφθεί σε σημαντικό ποσοστό τον τρόπο χορήγησης των οικογενειακών επιδομάτων και γι’ αυτό καταθέτουν έγκαιρα όλα τα απαιτούμενα έντυπα και δικαιολογητικά. Γι’ αυτό και οι εκκαθαρίσεις των δόσεων από τον ΟΓΑ θα γίνονται επίσης με ταχύτερο και αποδοτικότερο τρόπο σε σχέση με το παρελθόν.

Post Bottom Ad

Σελίδες